Advertorial

Lekker makkelijk: Etos Maaltijdvervangers

Iedereen met kinderen zal het herkennen: je wilt wel gezond eten, en misschien wat kilootjes kwijtraken, maar waar haal je de tijd vandaan? Het is al lastig genoeg om per dag drie maaltijden voor het hele gezin te bereiden, en om dan voor jezelf nog iets anders klaar te maken omdat je wat af wilt vallen: wat een gedoe. Gelukkig is dat helemaal niet nodig.

De Etos Slank maaltijdvervangers

In plaats van het bereiden van speciale maaltijden, kun je namelijk ook kiezen voor een maaltijdvervanger. Bij Etos vind je nu ook maaltijdshakes en maaltijdrepen van het eigen merk, en die zijn niet alleen heel betaalbaar, maar ook nog eens erg lekker. En het fijne is: je neemt ze gemakkelijk mee in je tas. De shake kost een minuutje om te bereiden, terwijl je de reep alleen maar uit de verpakking hoeft te halen.

etosslankbeeld2 (1)

Handig!

Wil je een beetje op je gewicht letten, maar hoef je niet direct af te vallen? Dan vervang je 1 maaltijd door een maaltijdvervanger. Dus in plaats van het bakje cornflakes met melk en suiker dat je met je kind eet ’s morgens, pak je een lekkere maaltijdshake. In de speciale shakebeker heb je die zo bereid: magere melk, poeder (de shakes zitten per stuk verpakt in een sachet), schudden, klaar. Bang dat je vervolgens een vieze massa naar binnen moet werken hoef je niet te zijn: de maaltijdshakes doen ons denken aan romige milkshakes, en zijn écht lekker. De lekkerste, en zeker ook de meest frisse, vinden wij de Rood fruit variant, maar we kunnen ons zomaar voorstellen dat je het lekker vindt om je normale kopje koffie te vervangen door de Café Latte shake: stuk gezonder, en meteen een maaltijd!

Wil je echt afvallen? Dan vervang je niet alleen je ontbijt, maar ook je lunch. De maaltijdreep is daarvoor ideaal. Niet alleen omdat ze lekker zijn (Pinda nougat of, hoera, Chocolade!), maar ook nog eens handig. Per stuk verpakt, dus ook nog eens makkelijk mee te nemen tijdens een dagje weg. Sta jij mooi in de dierentuin of in het pretpark niet meer in de rij voor een vette snack, althans, niet voor jezelf. Ook naar je werk steek je ze makkelijk in je tas, maar er is natuurlijk ook niks mis mee om ze gewoon thuis aan de keukentafel te eten. Je hoeft niet bang te zijn dat je je reep binnen een minuut op hebt: de compacte repen vragen erom om goed gekauwd te worden, zodat je na de lunch echt een vol gevoel hebt.

advetosslankkids

Lekker en betaalbaar

Maaltijdvervangers hebben nogal de reputatie om duur te zijn, en we kunnen ons zomaar voorstellen dat je het niet ziet zitten veel geld uit te trekken voor speciale producten, terwijl je ook nog de normale boodschappen voor je gezin moet doen. Toch is dat niet nodig: de Etos Slank maaltijdvervangers vallen op door hun scherpe prijs: voor een reep betaal je € 1.29 (zeker vergeleken met een lunch buiten de deur een koopje!), terwijl de shakes € 5.99 per 10 sachets kosten. Ook prima te doen! En profiteer ook zeker even van de tijdelijke actie die deze en volgende week geldt: twee doosjes Maaltijdshakes kosten nu 10 euro, terwijl je voor twee repen 2 euro betaalt.

Kortom, er is geen enkele reden om het meest genoemde goede voornemen, op de lijn letten, dit jaar niet succesvol uit te voeren. Wij probeerden de producten een tijdje uit, en naast gezond en betaalbaar vonden wij ze bovenal erg lekker. Gezond eten en afvallen zijn op deze manier bepaald geen straf! Heb jij wel eens maaltijdvervangers gebruikt, of heb je plannen om in 2014 op je gewicht te gaan letten en zoek je nog een geschikte methode? We horen het graag! Nog meer goede voornemens vind je op www.etos.nl/gezondheid/goede-voornemens.