Shoptip: naamplaatjes en ID-armbandjes

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is het handig om te zorgen voor een up-to-date naamplaatje of armbandje met naam en telefoongegevens voor je kind. Op het strand, tijdens een bezoekje aan een pretpark of op een drukke camping ben je hem of haar tenslotte zo uit het oog verloren, en zeker wanneer je in het buitenland verblijft is het voor het kind moeilijk om duidelijk te maken waar jij je bevindt of wat je telefoonnummer is.

Weethoeikheet.nl heeft zowel de standaard naamplaatjes (‘dogtags’) voor om de nek, maar ook verschillende andere oplossingen zoals armbandjes (herbruikbaar) en buttons. Erg leuk zijn ook de naamplaatjes met een foto van je kind erop!

Actie: t/m 20 juli 2009 betaal je bij gebruik van de kortingscode ‘nieuwsbrief’ geen verzendkosten!

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Zelf maken: een collage van je kind

Heb jij ook zoveel foto’s van je kind op je computer staan? En heb je geen idee wat je er mee kan doen? Herkenbaar!

Wij besloten in plaats van een traditioneel fotoalbum een mooie collage te maken. En daar waren we, tot onze eigen verbazing, in minder dan een uurtje mee klaar.

Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Lees dan snel verder, en ontdek wat jij met je foto’s kunt doen!

Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Kidslog favourites

Pony Vakantie Erperheide Center Parcs
ratatouille1
robijnzwitsal1

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.