Afgelopen: Win Alvin and the Chipmunks 3 prijzen

Op 25 april verschijnt Alvin and the Chipmunks 3 op Blu-ray en DVD. En wij geven deze week ontzettend leuke prijzen weg!

In Alvin and the Chipmunks 3 halen Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes tijdens een vakantie aan boord van een cruiseschip hun gebruikelijke streken uit, en maken ze van het schip één grote speelplaats. Totdat het schip strandt en ze op een onbewoond eiland terechtkomen.

Ze staan voor de grootste verrassingen wanneer ze aan het eilandavontuur beginnen met hun nieuwe vriend, een mysterieuze schipbreukeling.

In de Nederlandse versie hoor je de stemmen van o.a. Thomas Berge, Levi van Kempen, Sipke Jan Bousema en de meiden van Djumbo.

Wij geven deze week leuke pakketjes weg, bestaande uit een knuffel, puzzel en schrijfsetje. Winnen? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

Actiepagina
Camping La Croix du Vieux Pont Canvas Holidays
Ella's Kitchen smoothies

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.