Kidslog

Afgelopen: Win Alvin and the Chipmunks 3 prijzen

Op 25 april verschijnt Alvin and the Chipmunks 3 op Blu-ray en DVD. En wij geven deze week ontzettend leuke prijzen weg!

In Alvin and the Chipmunks 3 halen Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes tijdens een vakantie aan boord van een cruiseschip hun gebruikelijke streken uit, en maken ze van het schip één grote speelplaats. Totdat het schip strandt en ze op een onbewoond eiland terechtkomen.

Ze staan voor de grootste verrassingen wanneer ze aan het eilandavontuur beginnen met hun nieuwe vriend, een mysterieuze schipbreukeling.

In de Nederlandse versie hoor je de stemmen van o.a. Thomas Berge, Levi van Kempen, Sipke Jan Bousema en de meiden van Djumbo.

Wij geven deze week leuke pakketjes weg, bestaande uit een knuffel, puzzel en schrijfsetje. Winnen? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.

 • peggy 23 april 2012, 08:18

  Alwin en de Chipmunks is echt genieten. Geweldig om te zien, niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders. Leuk pakket. Wordt genieten voor de kinderen (en ouders).

 • Daphne C 23 april 2012, 09:24

  Oh dit weet ik nog van vroeger! Wat leuk vond ik dat toen om te kijken. Zeker weten dat mijn dochter ook voor de charme van de drie kleine eekhoorns valt!

 • willy v 23 april 2012, 14:05

  De gehele familie is weg van de Chipmunks.

 • M. Hamminga 23 april 2012, 16:32

  Super leuk dit pakket! Mijn dochters zouden er erg blij mee zijn.
  Alvin and the chipmunks zijn leuke films en leuke voor het hele gezin.

 • linda 1 mei 2012, 13:16

  Gefeliciteerd voor de winnaar

 • Carla 6 mei 2012, 16:24

  Ah wat balen, ik heb deze actie gemist! Mijn zoontje had graag de knuffel gewild. Al ruim 1,5 jaar ben ik op zoek naar (reserve) knuffel(s) van Alvin, mocht iemand wat weten, dan hou ik mij graag aanbevolen.

  missy_c2002@hotmail.com

Reageer