Afgelopen: Win Alvin and the Chipmunks 3 prijzen

Op 25 april verschijnt Alvin and the Chipmunks 3 op Blu-ray en DVD. En wij geven deze week ontzettend leuke prijzen weg!

In Alvin and the Chipmunks 3 halen Alvin, Simon, Theodore en de Chipettes tijdens een vakantie aan boord van een cruiseschip hun gebruikelijke streken uit, en maken ze van het schip één grote speelplaats. Totdat het schip strandt en ze op een onbewoond eiland terechtkomen.

Ze staan voor de grootste verrassingen wanneer ze aan het eilandavontuur beginnen met hun nieuwe vriend, een mysterieuze schipbreukeling.

In de Nederlandse versie hoor je de stemmen van o.a. Thomas Berge, Levi van Kempen, Sipke Jan Bousema en de meiden van Djumbo.

Wij geven deze week leuke pakketjes weg, bestaande uit een knuffel, puzzel en schrijfsetje. Winnen? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Kidslog favourites

Camping La Croix du Vieux Pont Canvas Holidays
Landal Domein de Schatberg
Lilliputiens roodkapje

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup