Afgelopen: Win Yellow Cab schoenen

Wil jij het nieuwe schooljaar instappen met deze superleuke schoenen van Yellow Cab? Dat kan! Wij mogen deze week namelijk 1 meisje en 1 jongen blij maken met deze stoere boots.

Het meisjesmodel is een mooie hoge laars met stoere accenten, verkoopprijs tussen 129,95 euro en 139,95 euro. Stevige kwaliteit die tegen een stootje kan!

Voor jongens hebben we deze stoere boots met een ritsje aan de zijkant. De verkoopprijs gaat van 99,95 euro tot 109,95 euro. Meer informatie over deze en andere modellen van Yellow Cab vind je op www.yellowcabstreet.com. Enne, mama’s opgelet: op onze zustersite Lifestylelog geven we deze week een paar Yellow Cab dameslaarzen weg!

Heb jij een kind met een schoenmaat tussen 28 en 39? Doe dan snel mee, en vul het onderstaande formulier in. Vergeet niet om aan te geven of je voor een jongen of een meisje meedoet, en welke schoenmaat je zou willen winnen.

Deze winactie is afgelopen.

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

jungledome1b
Landal Domein de Schatberg
Lilliputiens roodkapje

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.