Kidslog

Afgelopen: Win Yellow Cab schoenen

Wil jij het nieuwe schooljaar instappen met deze superleuke schoenen van Yellow Cab? Dat kan! Wij mogen deze week namelijk 1 meisje en 1 jongen blij maken met deze stoere boots.

Het meisjesmodel is een mooie hoge laars met stoere accenten, verkoopprijs tussen 129,95 euro en 139,95 euro. Stevige kwaliteit die tegen een stootje kan!

Voor jongens hebben we deze stoere boots met een ritsje aan de zijkant. De verkoopprijs gaat van 99,95 euro tot 109,95 euro. Meer informatie over deze en andere modellen van Yellow Cab vind je op www.yellowcabstreet.com. Enne, mama’s opgelet: op onze zustersite Lifestylelog geven we deze week een paar Yellow Cab dameslaarzen weg!

Heb jij een kind met een schoenmaat tussen 28 en 39? Doe dan snel mee, en vul het onderstaande formulier in. Vergeet niet om aan te geven of je voor een jongen of een meisje meedoet, en welke schoenmaat je zou willen winnen.

Deze winactie is afgelopen.

 • Tjarda 13 september 2010, 12:25

  Deze schoenen zien er echt te gek uit, ik heb ze in de winkel gezien.
  Vorig jaar had mijn zoon ook Yellow Cab schoenen en ondanks dat ermee gevoetbald, geklauterd en gevallen is zien ze er nu nog goed uit!

 • Saskia 20 september 2010, 00:51

  Ook deze mail is helaas dus ook te laat verstuurt, kreeg hem pas toen de actie was afgelopen.

 • Lyndsey (redactie Kidslog) 20 september 2010, 07:27

  Zie mijn reactie bij de LEGO Spellen :)

 • manowela 20 september 2010, 08:39

  ook deze actie is helaas afgelopen terwijl ik vandaag de email heb gekregen jammer hoor mijn dochtertje is helemaal gek van deze schoenen.
  Had graag voor haar willen proberren om ze te winnen voor haar

Reageer