Kidslog

Afgelopen: Win Yellow Cab schoenen

Wil jij het nieuwe schooljaar instappen met deze superleuke schoenen van Yellow Cab? Dat kan! Wij mogen deze week namelijk 1 meisje en 1 jongen blij maken met deze stoere boots.

Het meisjesmodel is een mooie hoge laars met stoere accenten, verkoopprijs tussen 129,95 euro en 139,95 euro. Stevige kwaliteit die tegen een stootje kan!

Voor jongens hebben we deze stoere boots met een ritsje aan de zijkant. De verkoopprijs gaat van 99,95 euro tot 109,95 euro. Meer informatie over deze en andere modellen van Yellow Cab vind je op www.yellowcabstreet.com. Enne, mama’s opgelet: op onze zustersite Lifestylelog geven we deze week een paar Yellow Cab dameslaarzen weg!

Heb jij een kind met een schoenmaat tussen 28 en 39? Doe dan snel mee, en vul het onderstaande formulier in. Vergeet niet om aan te geven of je voor een jongen of een meisje meedoet, en welke schoenmaat je zou willen winnen.

Deze winactie is afgelopen.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Kerstverhalen achter het Albert Heijn prikbord

Sommige advertenties op het Albert Heijn prikbord zijn grappig. Soms ontroerend. En regelmatig vraag je je het verhaal achter de vrager of aanbieder af. Albert Heijn heeft het verhaal achter de blauwe kaartjes in beeld gebracht. En hebben een bezoek gebracht aan de vraag- en aanbodzijde. Kijk zelf!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×