Kidslog

Barbecue party!

barbecueparty1

Het spel dat op springen staat, zo omschrijft Goliath zijn nieuwste spel Barbecue party. Wij speelden dit leuke, zomerse spel voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het principe is vrij simpel: je vult de barbecue heel voorzichtig met lekkere hapjes. Vervolgens probeer je heel voorzichtig een voor een een hapje eraf te pakken.

Fluitje van een cent? Was het maar waar! Deze barbecue staat op springen! Eén enkele verkeerde beweging kan ervoor zorgen dat alle etenswaren door de lucht vliegen, en da’s natuurlijk niet de bedoeling. Wie, zonder er een troep van te maken, als eerste drie stukken verzameld heeft is de winnaar.

barbecueparty2

Het spel is makkelijk om te spelen, en de regels die kun je zelf een beetje aanpassen, afhankelijk van de leeftijd van de spelletjesspelers. Maar lastig is het wel! De etenswaren, gelukkig van plastic, vlogen ons regelmatig om de oren, tot grote hilariteit van de jongste spelers natuurlijk. Leuk spel, wel redelijk aan de prijs met 29,99 euro.

 • thea van baardewijk 6 juni 2013, 08:33

  Erg leuk voor mijn kleinkinderen

 • Rosalie Korthaus 6 juni 2013, 20:25

  Het lijkt me een leuk spel voor de kids!
  En ik zou het wel in de winkel willen kopen!

 • vande wynckel noah 10 juni 2013, 12:42

  als we met dit weer niet buiten kunnen barbecueen dan halen we gewoon dit spel uit en gaan we lekker barbecue spelen binnenin en ik denk dat er heel wat gelachen zal worden

 • T. de Vries 11 juli 2013, 20:59

  Ook bij slecht weer barbecuën, super!

Reageer