DUPLO ZOO

Een leuk nieuw thema van LEGO DUPLO: ZOO! De naam zegt het al, met dit thema kunnen kinderen (vanaf 18 maanden) een eigen dierentuin bouwen. De basis wordt gevormd door de ‘Grote stadsdierentuin’ (richtprijs: 99,99 euro), die je kunt uitbreiden met ‘Voedertijd in de dierentuin’ (59,99 euro), ‘Pooldieren’ (25,99 euro) en diverse kleinere sets (vanaf 5,99 euro).

DUPLO is goed voor de motoriek van jonge kinderen, de steentjes liggen goed in de hand, en dit thema spreekt ook nog eens zeer tot de verbeelding van peuters en kleuters. Welke uk is nou niet dol op de dierentuin tenslotte?

Lego Duplo De Grote Stadsdierentuin
Bestel via Bol.com: Lego Duplo De Grote Stadsdierentuin

Lego Duplo Voedertijd Dierentuin
Bestel via Bol.com: Lego Duplo Voedertijd Dierentuin


a-toys 468x60

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

ratatouille1
Zwitsal
Ella's Kitchen smoothies

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.