Goedemorgen en slaap zacht met Zwitsal

Zwitsal

Er zijn van die producten die je baby vooral bij het wakker worden nodig heeft, terwijl andere juist meer geschikt zijn om te gebruiken vlak voor het slapen gaan. Zwitsal geeft nu nog duidelijker het verschil aan.

Lees meer

Afgelopen: Win een Dooky Hoody

Dooky Hoody

Hoe zorg je ervoor dat je baby in de Maxi-Cosi beschermd is tegen de zon? Met een Dooky Hoody! Wij vertellen meer over deze handige tool en geven er twee weg.

Lees meer

Kidslog eet uit Ella’s kitchen

ellaskitchen1

Wat doe je als je je dochter wil laten wennen aan gezond eten, maar ook duidelijk wilt maken dat het lekker is? Dan zorg je dat ze gezond en lekker eten op haar bordje krijgt!

Lees meer

Getest: Dooky

grootdooky

Soms kom je van die producten tegen waarbij je denkt: waarom heeft nooit eerder iemand dit gemaakt? Dooky is er zo eentje, een simpele doch doeltreffende oplossing voor een probleem dat iedere jonge ouder kent.

Lees meer

Gelezen: Mama is een fabriek

Er zijn al tal van boeken geschreven over het krijgen van een broertje of zusje, maar zo mooi als 'Mama is een fabriek' zagen we ze nog niet eerder.

Lees meer

Gelezen: Hallo, kleine beer

Hallo, kleine beer is een stoffen boekje voor de allerkleinste 'lezers'. Op iedere bladzijde vind je een leuke afbeelding, en een korte tekst die prima kan worden voorgelezen.

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

schoolagenda Albelli
jungledome1b
The New Mr. Peabody & Sherman Show

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.