Goedemorgen en slaap zacht met Zwitsal

Zwitsal

Er zijn van die producten die je baby vooral bij het wakker worden nodig heeft, terwijl andere juist meer geschikt zijn om te gebruiken vlak voor het slapen gaan. Zwitsal geeft nu nog duidelijker het verschil aan.

Lees meer

Afgelopen: Win een Dooky Hoody

Dooky Hoody

Hoe zorg je ervoor dat je baby in de Maxi-Cosi beschermd is tegen de zon? Met een Dooky Hoody! Wij vertellen meer over deze handige tool en geven er twee weg.

Lees meer

Kidslog eet uit Ella’s kitchen

ellaskitchen1

Wat doe je als je je dochter wil laten wennen aan gezond eten, maar ook duidelijk wilt maken dat het lekker is? Dan zorg je dat ze gezond en lekker eten op haar bordje krijgt!

Lees meer

Getest: Dooky

grootdooky

Soms kom je van die producten tegen waarbij je denkt: waarom heeft nooit eerder iemand dit gemaakt? Dooky is er zo eentje, een simpele doch doeltreffende oplossing voor een probleem dat iedere jonge ouder kent.

Lees meer

Gelezen: Mama is een fabriek

Er zijn al tal van boeken geschreven over het krijgen van een broertje of zusje, maar zo mooi als 'Mama is een fabriek' zagen we ze nog niet eerder.

Lees meer

Gelezen: Hallo, kleine beer

Hallo, kleine beer is een stoffen boekje voor de allerkleinste 'lezers'. Op iedere bladzijde vind je een leuke afbeelding, en een korte tekst die prima kan worden voorgelezen.

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Kidslog favourites

Landal Coldenhove
Lilliputiens roodkapje
Crayola Marker Maker

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

' $('head').append(script);