Kidslog

netflixaug14

Kidslog zoekt verkoeling op Netflix

Heerlijk die zomer! Maar als, op onze vakantiebestemming of thuis, de temperaturen iets te hoog oplopen zoeken we graag even verkoeling.


kooza1

Cirque du Soleil: KOOZA

Circus, maar dan anders. Geen kunstjes met dieren of al te plat vermaak, maar een show van wereldformaat. Dat is Cirque du Soleil!


Afgelopen: Win Rio prijzen

Ben jij ook zo'n fan van de swingende familiefilm Rio? Dan hebben we goed nieuws: vanaf 17 augustus liggen de Blu-ray en dvd in de winkel! En wij geven leuke prijzen weg!


Afgelopen: Win Superkapje prijzen

Vanaf 27 juli draait Superkapje – en de Turbo-Oma’s in de bioscoop. Wanneer Superkapje ergens diep in het bos aan het trainen is, wordt zij gebeld door de baas van het zeer geheime bureau ‘Eind Goed, Al Goed´. Superkapje moet onmiddellijk naar huis komen om twee onschuldige kinderen (Hans en Grietje) te verlossen van de boosaardige heks. Ze schakelt haar eigen team bestaande uit Oma, Wolf en de hyperactieve eekhoorn Twitchy in om de gemene heks een lesje te leren.


Afgelopen: Win Het Mooiste van Sesamstraat prijzen

Vanaf 2 augustus 2011 is de familievoorstelling ‘Het mooiste van Sesamstraat’ in heel Nederland te zien. In deze vrolijke, muzikale theaterproductie gaan de Sesamstraatbewoners Pino, Bert, Ernie, Tommie en Elmo op zoek naar ‘Het mooiste van Sesamstraat’.


Getest: Cars 2 The Video Game (DS)

Cars 2 draait in de bioscoop, en daar horen natuurlijk ook nieuwe games bij! Cars 2 The Video Game is er voor PS3, XBOX 360, Wii, DS en PC. Wij hebben de Nintendo DS variant voor je uitgetest. In Cars 2 raakt Takel raakt verzeild in de geheimzinnige wereld van de internationale spionage, en dat [...]


Getest: Juf Jannie op de boerderij app

Wij zijn dol op educatieve apps voor kinderen, en er verschijnen steeds meer berichten dat kinderen er ook maar wat graag mee aan de slag gaan. Wij hebben 'Juf Jannie op de boerderij', beschikbaar voor de iPhone, eens bekeken. Juf Jannie op de boerderij begint met een keuzeschermpje: welke van de 4 plekken op de [...]


Gespeeld: nijntjes wereld

De Nintendo DS game 'nijntjes wereld' is speciaal geschikt voor de allerjongste gamertjes. Om het spel te kunnen spelen hoeven zij nog niet te kunnen lezen, want alles dat van belang is wordt gesproken. Extra leuk is natuurlijk dat dat gebeurt in de stemmen die je kent van nijntje op tv. De game bestaat uit [...]


Bekeken: Bibi en Tina op DVD

Kijkers van Ketnet kennen Bibi en Tina misschien al, de serie over de paardenmeisjes wordt daar al drie jaar uitgezonden. En in Duitsland, daar is de serie een absolute hit, met naast de tv-serie en DVD's ook allerlei merchandise en een eigen magazine. Nu komen DVD's van de serie ook in Nederland uit. Er zijn [...]


Bekeken: Dik Trom

Dik Trom trok in de bioscoop al meer dan 400.000 bezoekers, genoeg voor een Platina Film, en we vermoeden zomaar dat ook de uitgebrachte DVD en Blu-ray weer enthousiast ontvangen zullen worden. Het verhaal gaat over het gezette jongetje Dik Trom, dat samen met zijn ouders een gezellig leven leidt in Dikkedam. Als zij op [...]Schatzoeken met Venz: vind de Gouden Dukaat!

Arr! Schuilt er een echte piraat in jouw kind? Eentje die een Gouden Dukaat nog op kilometers afstand kan ruiken? Dat komt goed uit!

Gouden Dukaten

Er zitten namelijk Gouden Dukaten verstopt in de speciale actieverpakkingen van Venz. Je herkent ze aan de goudkleurige bovenkant, het piratenschip aan de voorkant en het piratenspel aan de achterkant. Vind jij een Gouden Dukaat, dan win je een houten piratenkist vol avontuurlijke bordspellen, ter waarde van €380. Hartstikke leuk, nu de herfst en winter aanbreken en kinderen weer steeds vaker binnen moeten spelen!

Klaar? Zoeken maar!

Een lekkere boterham met Venz hagelslag is sowieso al geen straf, maar wordt bij ieder ontbijt nu extra spannend. Strooi maar een dikke laag op de boterham van je kind, en ga samen op jacht. Zien we daar Gouden Dukaten, onder dat laagje hagelslag ? Helaas, het zijn Funnies, voor de gelegenheid ook in piratenthema gestoken. Lekker!

Wij hebben er inmiddels al heel wat boterhammen met Venz op zitten, maar helaas, nog geen Gouden Dukaat. Maar da’s goed nieuws voor jou, er zwerven er dus nog meer dan genoeg rond. Op jacht naar de Gouden Dukaat!

Advertisement

Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. ‘Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!’ Herkenbaar?

Iedereen die ooit langer dan een uur met kinderen in een auto heeft gezeten, weet dat ze zich uiteindelijk gaan vervelen. En wat we al niet geprobeerd hebben met zijn allen om ze zoet te houden!

Achterbank bingo, een boek lezen, ieder uur een klein speeltje of simpelweg negeren. We hebben het allemaal, met wisselend succes, geprobeerd. Andere ouders hebben het rigoureuzer aangepakt, en DVD schermpjes voor aan de stoelen gekocht. Maar waarom zou je een nieuw apparaat kopen, als je je tablet toch mee neemt?

Tablet op de achterbank

Nu horen we je denken. Een tablet, op de achterbank? Is het dan niet wachten tot de kinderen hem uit de handen laten vallen? Er een pakje drinken overheen leeg spuiten? Hem uit elkaars handen trekken? We kennen ons kroost langer dan vandaag…

De oplossing komt van Vogel’s. Zij ontwierpen een Car-steun voor tablets (geschikt voor alle tablets van zeven tot twaalf inch), die je zo aan de hoofdsteun van de stoelen voorin de auto kunt bevestigen. Je plaatst je tablet er gemakkelijk en veilig in, waarna je kind er lekker filmpjes op kan kijken, of zelfs spelletjes op kan spelen.

Ook voor mama en papa!
Naast dit Car-pakket, is er van Vogel’s ook een Dashboard-pakket. Hierin vind je een steun die je op de voorruit van de auto kunt bevestigen, waarna je je tablet er in kunt plaatsen. Deze steun is flexibel, zodat je de tablet kunt draaien en kantelen, om optimaal zicht te hebben. Waarom zou je dat willen? Filmpjes kijken of games spelen tijdens het rijden is toch niet de bedoeling? Nee… maar hoe heerlijk is het om op een lekker groot scherm je navigatie te zien! Geen gedoe meer met dat kleine schermpje van je navigatiesysteem, waar je met je vinger altijd verkeerd zit als je iets aan wilt tikken, of waarop je de straatnamen nauwelijks kunt lezen omdat ze zo klein zijn. Dankzij het Dashboard-pakket van Vogel’s gebruik je daar nu gewoon je eigen tablet voor, met zijn heerlijk grote scherm. Weer een ergernis minder!

Interesse in het Vogel’s Car-pakket of Dashboard-pakket? Hier vind je de verkoopadressen.

Winnen
Wij mogen 1 Car-pakket weggeven, zodat ook jouw kinderen op de achterbank kunnen genieten van een tablet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze valt of door de auto heen zal stuiteren. Kans maken? Check hier de winactie!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×