De leukste hemdjes voor meisjes

hemdmeisgr

Van dit soort leuke hemdjes kun je er niet genoeg hebben. Wat zijn ze leuk! Wij zochten de allerleukste hemdjes voor meisjes uit, en zetten ze voor je op een rijtje.

Lees meer

De leukste hemdjes voor jongens

hemdjonggr

Als de temperaturen oplopen, komen stoere boys prima voor de dag in deze leuke hemdjes. Korte broek eronder en klaar! Dit zijn wat ons betreft de allerleukste exemplaren.

Lees meer

Betadino Kinderpleisters Mix

grootbetadino

Dat kinderen zo nu en dan vallen staat vast. Dat de wondjes die daarbij ontstaan goed verzorgd en ontsmet moeten worden ook. Maar zeg nou zelf, ga jij altijd met een flesje ontsmettingsmiddel op pad? Meestal moet een kind het, zeker als het 'op locatie' valt toch doen met een snelle pleister. En daar is niks mis mee... als het maar een ontsmettende pleister is!

Lees meer

My Animal Family op JimJam

grootmyanimal

Als tv-series verder gaan dan veelal inspiratieloze tekenfilmseries, dan worden wij enthousiast. JimJam doet het wat dat betreft helemaal goed, met de nieuwe serie My Animal Family.

Lees meer

Afgelopen: Win een Nikon Coolpix S30

grootpvnikon

Een camera waar het hele gezin, en dus ook de kids mee overweg kunnen. Dat is het uitgangspunt bij de prettig geprijsde (adviesprijs 109,-) Nikon Coolpix S30. Wij probeerden hem uit én geven deze week een exemplaar weg.

Lees meer

Boxers voor superhelden!

marvelgroot

Boxers zijn hot bij stoere jongens! Nog stoerder worden ze natuurlijk als er op die boxer echte superhelden staan! Tere ere van de release van de film Marvel's The Avengers komt Pull-in met een bijzondere boxershorts lijn. Voor mannen én kinderen vanaf 8 jaar.

Lees meer

Getest: Fruittella Snoeppotten

grootfruittella

Fruittella, dat ken je vast van de vierkante rolletjes snoep. Maar Fruittella heeft nu iets nieuws: de Snoeppot! Da's een heleboel snoep in een herbruikbare pot, in allemaal verschillende smaken.

Lees meer

Getest: Nickelodeon Dance

grootnickdance

Dansen is hot, ook onder kinderen. De coolste moves zie je op tv en op het schoolplein voorbij komen, en Nickelodeon Dance voor Wii en Xbox360 Kinect laat zien dat je nooit te jong bent om daarmee te beginnen!

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Kidslog favourites

Landal Coldenhove
Pony Vakantie Erperheide Center Parcs
Camping La Croix du Vieux Pont Canvas Holidays

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup