Babyzoo Slaaptrainer: goed voor je nachtrust!

Babyzoo Slaaptrainer

Iedere ouder kent het: het veel te vroege opstaan. Kinderen die nog geen klok kunnen kijken hebben over het algemeen nog geen benul van tijd en staan meer dan eens voor vijven bij hun ouders in de slaapkamer.

Zij zijn wakker, dus de rest van de wereld ook. Toch? De Babyzoo Slaaptrainer belooft een klok te zijn die hen dit afleert, wij probeerden hem uit.

Lees meer

Zelf maken: een collage van je kind

canoncollage-2

Heb jij ook zoveel foto's van je kind op je computer staan? En heb je geen idee wat je er mee kan doen? Herkenbaar!

Wij besloten in plaats van een traditioneel fotoalbum een mooie collage te maken. En daar waren we, tot onze eigen verbazing, in minder dan een uurtje mee klaar.

Lees meer

Zelf ontwerpen met MyMepal

mymepal13

Op zoek naar een cadeautje dat leuk én nuttig is? Ontwerp dan zelf een beker of lunchbox bij MyMepal.com. Wij gingen je voor, en vertellen je onze ervaringen.

Lees meer

Lekker bouwen met Plus-Plus

plusplus1

Bouwblokjes zoals we ze nog niet eerder zagen, voor prijzen waar vaders, moeders én slim inkopende zwarte pieten blij van worden. Dat is Plus-Plus!

Lees meer

Farmeroo

farmeroo

Een spel voor jonge kinderen, als eerste kennismaking met het bordspel. Dat is het vrolijke Farmeroo van Quantuum Magic, en wij speelden het.

Lees meer

Razendsnel met Nano Speed

nanospeedzomer13

Op Kidslog maakte je al eerder kennis met Nano Speed. Nu zijn er drie nieuwe sets, voor vriendelijke prijzen. Wij bekeken er eentje.

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Kidslog favourites

schoolagenda Albelli
ratatouille1
Ella's Kitchen smoothies

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

' $('head').append(script);