Kidslog

robijnzwitsal1

Kidslog probeert Robijn met Zwitsal geur

Wat een goed idee van Robijn! Hun nieuwste lijn heeft de geur waar een groot deel van Nederland mee is opgegroeid: Zwitsal.


tabzoo

Beestachtige tablethoesjes van TabZoo

Een hoesje dat je tablet niet alleen beschermt, maar ook nog eens een stuk leuker maakt. Daar weten ze bij TabZoo alles van, en natuurlijk probeerden wij een hoesje uit.


mymepal13

Zelf ontwerpen met MyMepal

Op zoek naar een cadeautje dat leuk én nuttig is? Ontwerp dan zelf een beker of lunchbox bij MyMepal.com. Wij gingen je voor, en vertellen je onze ervaringen.


plusplus1

Lekker bouwen met Plus-Plus

Bouwblokjes zoals we ze nog niet eerder zagen, voor prijzen waar vaders, moeders én slim inkopende zwarte pieten blij van worden. Dat is Plus-Plus!


oililyedp2013

De geur van Oilily blijft betoveren

In 1989 werd Oilily Eau de Parfum ontwikkeld en gelanceerd. Er zijn maar weinig geuren die het zo lang volhouden, maar deze klassieker is still going strong.


farmeroo

Farmeroo

Een spel voor jonge kinderen, als eerste kennismaking met het bordspel. Dat is het vrolijke Farmeroo van Quantuum Magic, en wij speelden het.


nanospeedzomer13

Razendsnel met Nano Speed

Op Kidslog maakte je al eerder kennis met Nano Speed. Nu zijn er drie nieuwe sets, voor vriendelijke prijzen. Wij bekeken er eentje.


tiptoireis1

Raadsels voor op reis van tiptoi

Je kent vast en zeker de tiptoi stift van Ravensburger al. Vorig najaar werd deze geïntroduceerd en door veel kinderen en ouders in de armen gesloten.


Pasdutout

PasDuTout: alcoholvrije bubbels!

Zwanger? Ook dan kun je deze zomer genieten van een lekker bubbelwijntje! Bij Grapedistrict vind je nu PasDuTout, bubbeltjeswijn zonder alcohol.


polarnzomer13

De zomer in met Polarn O. Pyret

Bij het Zweedse merk Polarn O. Pyret vind je in de winter heerlijk warme kleding, bestand tegen de Scandinavische kou. Maar in de zomer is ook hun kleding lekker luchtig!Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup