Kidslog

robijnzwitsal1

Kidslog probeert Robijn met Zwitsal geur

Wat een goed idee van Robijn! Hun nieuwste lijn heeft de geur waar een groot deel van Nederland mee is opgegroeid: Zwitsal.


tabzoo

Beestachtige tablethoesjes van TabZoo

Een hoesje dat je tablet niet alleen beschermt, maar ook nog eens een stuk leuker maakt. Daar weten ze bij TabZoo alles van, en natuurlijk probeerden wij een hoesje uit.


mymepal13

Zelf ontwerpen met MyMepal

Op zoek naar een cadeautje dat leuk én nuttig is? Ontwerp dan zelf een beker of lunchbox bij MyMepal.com. Wij gingen je voor, en vertellen je onze ervaringen.


plusplus1

Lekker bouwen met Plus-Plus

Bouwblokjes zoals we ze nog niet eerder zagen, voor prijzen waar vaders, moeders én slim inkopende zwarte pieten blij van worden. Dat is Plus-Plus!


oililyedp2013

De geur van Oilily blijft betoveren

In 1989 werd Oilily Eau de Parfum ontwikkeld en gelanceerd. Er zijn maar weinig geuren die het zo lang volhouden, maar deze klassieker is still going strong.


farmeroo

Farmeroo

Een spel voor jonge kinderen, als eerste kennismaking met het bordspel. Dat is het vrolijke Farmeroo van Quantuum Magic, en wij speelden het.


nanospeedzomer13

Razendsnel met Nano Speed

Op Kidslog maakte je al eerder kennis met Nano Speed. Nu zijn er drie nieuwe sets, voor vriendelijke prijzen. Wij bekeken er eentje.


tiptoireis1

Raadsels voor op reis van tiptoi

Je kent vast en zeker de tiptoi stift van Ravensburger al. Vorig najaar werd deze geïntroduceerd en door veel kinderen en ouders in de armen gesloten.


Pasdutout

PasDuTout: alcoholvrije bubbels!

Zwanger? Ook dan kun je deze zomer genieten van een lekker bubbelwijntje! Bij Grapedistrict vind je nu PasDuTout, bubbeltjeswijn zonder alcohol.


polarnzomer13

De zomer in met Polarn O. Pyret

Bij het Zweedse merk Polarn O. Pyret vind je in de winter heerlijk warme kleding, bestand tegen de Scandinavische kou. Maar in de zomer is ook hun kleding lekker luchtig!Update: Kidslog probeert de Philips Airfryer

Iets minder dan een jaar geleden testten we de Philips Airfryer. De hoogste tijd voor een update. Hoe bevalt deze bewuste manier van frituren ons vandaag?

Gebruiken we de Airfryer nog steeds? Jazeker! Geregeld zelfs. We hebben inmiddels ontdekt dat ook raspatat, die diepgevroren bij de supermarkt te koop is, prima in de Airfryer kan. Waar we vorig jaar nog het probleem hadden dat de meeste producten op de verpakking geen bereidingstijd in de Airfryer hadden staan, merken we dat daar nu verandering in begint te komen. Steeds meer fabrikanten van met name snacks zien in dat de Airfryer here to stay is, en vermelden netjes op welke temperatuur en hoe lang hun producten in dit fijne apparaat moeten.

De Airfryer heeft bij ons definitief de plek van de frituurpan ingenomen. Dat vieze ding dat stinkt en lastig schoon te maken is komt er mooi niet meer in. Kinderen zien friet en snacks uit de Airfryer nog steeds als een echte traktatie, en door het gemak (snel klaar, weinig schoon te maken) sluiten wij ons daarbij aan: heerlijk als je even weinig tijd hebt om te koken. En omdat het resultaat gezonder is dan wanneer we een friteuse zouden gebruiken, voelen we ons ook lekker geen seconde schuldig. Flinke bak sla erbij, en kijk eens aan, een prima maaltijd die voor behoorlijk gezond door kan gaan.

We hadden ons voorgenomen ook allerlei andere lekkere dingen klaar te gaan maken in de Airfryer. Cake, vlees en zelfs broodjes: allemaal een fluitje van een cent. Is dat er ook al van gekomen? Ehm… nee. De broodjes wel, van die afbakbroodjes uit de supermarkt, hartstikke snel klaar en je hoeft de oven er niet meer voor op te warmen. De Airfryer is binnen drie minuten op temperatuur, ideaal. Voor al die andere lekkere dingen moeten we binnenkort echt eens tijd maken, want nu dit apparaat een vast plekje in onze keuken heeft veroverd is het de hoogste tijd al zijn mogelijkheden eens te gaan benutten, en hem niet alleen maar te zien als de verantwoorde vervanger van de frituurpan. Als stok achter de deur installeren we meteen even de Philips Airfryer app, waarin 200 recepten staan die in de Airfryer bereid kunnen worden. Zo komen we het volgende jaar ook wel door! Meer informatie vind je op philips.nl/airfryer.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup