Zelf ontwerpen met MyMepal

mymepal13

Op zoek naar een cadeautje dat leuk én nuttig is? Ontwerp dan zelf een beker of lunchbox bij MyMepal.com. Wij gingen je voor, en vertellen je onze ervaringen.

Lees meer

Lekker bouwen met Plus-Plus

plusplus1

Bouwblokjes zoals we ze nog niet eerder zagen, voor prijzen waar vaders, moeders én slim inkopende zwarte pieten blij van worden. Dat is Plus-Plus!

Lees meer

Farmeroo

farmeroo

Een spel voor jonge kinderen, als eerste kennismaking met het bordspel. Dat is het vrolijke Farmeroo van Quantuum Magic, en wij speelden het.

Lees meer

Razendsnel met Nano Speed

nanospeedzomer13

Op Kidslog maakte je al eerder kennis met Nano Speed. Nu zijn er drie nieuwe sets, voor vriendelijke prijzen. Wij bekeken er eentje.

Lees meer

De zomer in met Polarn O. Pyret

polarnzomer13

Bij het Zweedse merk Polarn O. Pyret vind je in de winter heerlijk warme kleding, bestand tegen de Scandinavische kou. Maar in de zomer is ook hun kleding lekker luchtig!

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

ratatouille1
Ella's Kitchen smoothies
robijnzwitsal1

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.