Kidslog

robijnzwitsal1

Kidslog probeert Robijn met Zwitsal geur

Wat een goed idee van Robijn! Hun nieuwste lijn heeft de geur waar een groot deel van Nederland mee is opgegroeid: Zwitsal.


tabzoo

Beestachtige tablethoesjes van TabZoo

Een hoesje dat je tablet niet alleen beschermt, maar ook nog eens een stuk leuker maakt. Daar weten ze bij TabZoo alles van, en natuurlijk probeerden wij een hoesje uit.


mymepal13

Zelf ontwerpen met MyMepal

Op zoek naar een cadeautje dat leuk én nuttig is? Ontwerp dan zelf een beker of lunchbox bij MyMepal.com. Wij gingen je voor, en vertellen je onze ervaringen.


plusplus1

Lekker bouwen met Plus-Plus

Bouwblokjes zoals we ze nog niet eerder zagen, voor prijzen waar vaders, moeders én slim inkopende zwarte pieten blij van worden. Dat is Plus-Plus!


oililyedp2013

De geur van Oilily blijft betoveren

In 1989 werd Oilily Eau de Parfum ontwikkeld en gelanceerd. Er zijn maar weinig geuren die het zo lang volhouden, maar deze klassieker is still going strong.


farmeroo

Farmeroo

Een spel voor jonge kinderen, als eerste kennismaking met het bordspel. Dat is het vrolijke Farmeroo van Quantuum Magic, en wij speelden het.


nanospeedzomer13

Razendsnel met Nano Speed

Op Kidslog maakte je al eerder kennis met Nano Speed. Nu zijn er drie nieuwe sets, voor vriendelijke prijzen. Wij bekeken er eentje.


tiptoireis1

Raadsels voor op reis van tiptoi

Je kent vast en zeker de tiptoi stift van Ravensburger al. Vorig najaar werd deze geïntroduceerd en door veel kinderen en ouders in de armen gesloten.


Pasdutout

PasDuTout: alcoholvrije bubbels!

Zwanger? Ook dan kun je deze zomer genieten van een lekker bubbelwijntje! Bij Grapedistrict vind je nu PasDuTout, bubbeltjeswijn zonder alcohol.


polarnzomer13

De zomer in met Polarn O. Pyret

Bij het Zweedse merk Polarn O. Pyret vind je in de winter heerlijk warme kleding, bestand tegen de Scandinavische kou. Maar in de zomer is ook hun kleding lekker luchtig!Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. ‘Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!’ Herkenbaar?

Iedereen die ooit langer dan een uur met kinderen in een auto heeft gezeten, weet dat ze zich uiteindelijk gaan vervelen. En wat we al niet geprobeerd hebben met zijn allen om ze zoet te houden!

Achterbank bingo, een boek lezen, ieder uur een klein speeltje of simpelweg negeren. We hebben het allemaal, met wisselend succes, geprobeerd. Andere ouders hebben het rigoureuzer aangepakt, en DVD schermpjes voor aan de stoelen gekocht. Maar waarom zou je een nieuw apparaat kopen, als je je tablet toch mee neemt?

Tablet op de achterbank

Nu horen we je denken. Een tablet, op de achterbank? Is het dan niet wachten tot de kinderen hem uit de handen laten vallen? Er een pakje drinken overheen leeg spuiten? Hem uit elkaars handen trekken? We kennen ons kroost langer dan vandaag…

De oplossing komt van Vogel’s. Zij ontwierpen een Car-steun voor tablets (geschikt voor alle tablets van zeven tot twaalf inch), die je zo aan de hoofdsteun van de stoelen voorin de auto kunt bevestigen. Je plaatst je tablet er gemakkelijk en veilig in, waarna je kind er lekker filmpjes op kan kijken, of zelfs spelletjes op kan spelen.

Ook voor mama en papa!
Naast dit Car-pakket, is er van Vogel’s ook een Dashboard-pakket. Hierin vind je een steun die je op de voorruit van de auto kunt bevestigen, waarna je je tablet er in kunt plaatsen. Deze steun is flexibel, zodat je de tablet kunt draaien en kantelen, om optimaal zicht te hebben. Waarom zou je dat willen? Filmpjes kijken of games spelen tijdens het rijden is toch niet de bedoeling? Nee… maar hoe heerlijk is het om op een lekker groot scherm je navigatie te zien! Geen gedoe meer met dat kleine schermpje van je navigatiesysteem, waar je met je vinger altijd verkeerd zit als je iets aan wilt tikken, of waarop je de straatnamen nauwelijks kunt lezen omdat ze zo klein zijn. Dankzij het Dashboard-pakket van Vogel’s gebruik je daar nu gewoon je eigen tablet voor, met zijn heerlijk grote scherm. Weer een ergernis minder!

Interesse in het Vogel’s Car-pakket of Dashboard-pakket? Hier vind je de verkoopadressen.

Winnen
Wij mogen 1 Car-pakket weggeven, zodat ook jouw kinderen op de achterbank kunnen genieten van een tablet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze valt of door de auto heen zal stuiteren. Kans maken? Check hier de winactie!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×