Kidslog

groottech

Afgelopen: Win een Tech Deck Combo Ramp

Helemaal hot zijn ze, de mini skateboards van Tech Deck. Fingerskaters halen er de beste tricks mee uit, zeker als ze gebruik maken van de speciale ramps.


pvgrbakugan

Afgelopen: Win Bakugan Mechtogan

Veel jongens zijn helemaal gek op Bakugan. Op Nickelodeon wordt het vierde seizoen van de tv-serie uitgezonden, en dat is natuurlijk het moment om ook je speelgoedcollectie weer verder uit te breiden.


pvk3concgroot

Afgelopen: Win K3 in concert op DVD!

Was jij erbij, in maart? K3 trad op in Ahoy en gaf daar 7 uitverkochte concerten. Jong en oud zongen mee met de oude hits, maar ook de nieuwe liedjes werden met gejuich ontvangen tijdens deze spectaculaire show.


pvlaciesgroot

Afgelopen: Win Lacies

De rage van 2012: Lacies, de leukste manier om je veters te strikken! Nooit meer losse veters! Wij geven deze week een aantal setjes weg.


pvmijneerstejaargroot

Afgelopen: Win Mijn eerste jaar

Babette Harms ken je vast wel, althans haar herkenbare tekeningen die je tegenkomt op tal van producten, vaak voor de baby- en kinderkamer. Ook verschenen er van haar hand al een aantal boeken. Na het succesvolle Mijn 9 maandenboek, Mijn kraamboek en Mijn oppasboek is er nu Mijn eerste jaar.


grootwraaklorre

Afgelopen: Win De wraak van Lorre

Deze week maak je op Kidslog kans op het nieuwe boek van Tosca Menten: De wraak van Lorre.


grootpvnikon

Afgelopen: Win een Nikon Coolpix S30

Een camera waar het hele gezin, en dus ook de kids mee overweg kunnen. Dat is het uitgangspunt bij de prettig geprijsde (adviesprijs 109,-) Nikon Coolpix S30. Wij probeerden hem uit én geven deze week een exemplaar weg.


grootmoondoughsnack

Afgelopen: Win een Moon Dough Snackshop

Wij zijn enthousiast over Moon Dough. Deze magische, lichtgewicht klei droogt nooit uit en je kunt er de leukste vormen mee maken. Nieuw is de Snack Shop.


Op zoek naar speelgoed?

Ben je op zoek naar leuk speelgoed? Zie je door de reclames en etalages van de speelgoedwinkels het bos niet meer? Geen nood! Wij testen iedere week het allernieuwste speelgoed! Bekijk snel de categorie 'Getest' en check onze bevindingen, zodat jij weet wat de moeite van het aanschaffen waard is! Klik hier voor al onze [...]


Word vrienden met Kidslog op Facebook!

Ken je onze Facebook pagina al? Je vindt er steeds de allerlaatste Kidslog nieuwtjes, en natuurlijk ook steeds de nieuwste winacties. Vrienden met ons worden? Gezellig! Bezoek snel de Kidslog Facebook pagina, en klik op ‘Like’ of ‘Vind ik leuk’. Datzelfde kun je ook direct in het grote Facebook blok hieronder natuurlijk al doen. Join the [...]Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup