Afgelopen: Win Bakugan Mechtogan

pvgrbakugan

Veel jongens zijn helemaal gek op Bakugan. Op Nickelodeon wordt het vierde seizoen van de tv-serie uitgezonden, en dat is natuurlijk het moment om ook je speelgoedcollectie weer verder uit te breiden.

Lees meer

Afgelopen: Win K3 in concert op DVD!

pvk3concgroot

Was jij erbij, in maart? K3 trad op in Ahoy en gaf daar 7 uitverkochte concerten. Jong en oud zongen mee met de oude hits, maar ook de nieuwe liedjes werden met gejuich ontvangen tijdens deze spectaculaire show.

Lees meer

Afgelopen: Win Lacies

pvlaciesgroot

De rage van 2012: Lacies, de leukste manier om je veters te strikken! Nooit meer losse veters! Wij geven deze week een aantal setjes weg.

Lees meer

Afgelopen: Win Mijn eerste jaar

pvmijneerstejaargroot

Babette Harms ken je vast wel, althans haar herkenbare tekeningen die je tegenkomt op tal van producten, vaak voor de baby- en kinderkamer. Ook verschenen er van haar hand al een aantal boeken. Na het succesvolle Mijn 9 maandenboek, Mijn kraamboek en Mijn oppasboek is er nu Mijn eerste jaar.

Lees meer

Afgelopen: Win een Nikon Coolpix S30

grootpvnikon

Een camera waar het hele gezin, en dus ook de kids mee overweg kunnen. Dat is het uitgangspunt bij de prettig geprijsde (adviesprijs 109,-) Nikon Coolpix S30. Wij probeerden hem uit én geven deze week een exemplaar weg.

Lees meer

Op zoek naar speelgoed?

Ben je op zoek naar leuk speelgoed? Zie je door de reclames en etalages van de speelgoedwinkels het bos niet meer? Geen nood! Wij testen iedere week het allernieuwste speelgoed! Bekijk snel de categorie ‘Getest’ en check onze bevindingen, zodat jij weet wat de moeite van het aanschaffen waard is! Klik hier voor al onze

Lees meer

Word vrienden met Kidslog op Facebook!

Ken je onze Facebook pagina al? Je vindt er steeds de allerlaatste Kidslog nieuwtjes, en natuurlijk ook steeds de nieuwste winacties. Vrienden met ons worden? Gezellig! Bezoek snel de Kidslog Facebook pagina, en klik op ‘Like’ of ‘Vind ik leuk’. Datzelfde kun je ook direct in het grote Facebook blok hieronder natuurlijk al doen. Join the

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Kidslog favourites

Landal Coldenhove
K3 10.000 Luchtballonnen
Schetenjacht

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

' $('head').append(script);