Kidslog

Dragons speelgoed

Win Dragons speelgoed

Er zijn nieuwe draken uit de tekenfilmserie Hoe tem je een Draak te koop. En wij geven ze deze week natuurlijk weg!


De geit van dokter Sanders

Boek van de maand: De geit van dokter Sanders

Ons boek van de maand mei is De geit van dokter Sanders van Annie M.G. Schmidt. Natuurlijk geven we ook weer vijf boeken weg!


Dooky Hoody

Afgelopen: Win een Dooky Hoody

Hoe zorg je ervoor dat je baby in de Maxi-Cosi beschermd is tegen de zon? Met een Dooky Hoody! Wij vertellen meer over deze handige tool en geven er twee weg.


Calimero DVD

Afgelopen: Win Calimero serie 1 op DVD

Calimero is weer helemaal terug van weggeweest! Menig ouder is er zelf mee opgegroeid, en nu zijn ook de kinderen aan de beurt. Wij geven de DVD Calimero serie 1 weg.


Pippi Langkous

Boek van de maand: Pippi Langkous (+WIN!)

Ons boek van de maand april is de jubileumeditie van Pippi Langkous. Een echte klassieker! Doe mee aan de actie en win een boek.


Het grote Paardendoeboek

Afgelopen: Win Het grote Paardendoeboek

Is jouw kind gek op paarden? Dan hebben we deze week de ideale winactie! Doe mee en maak kans op Het grote Paardendoeboek.


Superjuffie in de jungle

Afgelopen: Win Superjuffie in de jungle

Dat is leuk: deze week ligt er weer een nieuw Superjuffie boek in de winkels. Natuurlijk geven wij het weg.


De Boskampi's

Afgelopen: Win kaartjes voor De Boskampi’s

Vanaf 29 april kun je de familiefilm De Boskampi's gaan zien in de bioscoop. Wij geven deze week kaartjes weg!


Bumba op reis

Afgelopen: Win de DVD Bumba op reis

Wil jij de nieuwe DVD Bumba op reis winnen, van de gelijknamige theatershow? Wij geven hem deze week weg!


Pieter Post speelgoed helikopter

Afgelopen: Win de Pieter Post speelgoed helikopter

Pieter Post is al 34 jaar bekend van tv, vanaf dit voorjaar is er ook Pieter Post speelgoed. Wij geven een helikopter weg.Update: Kidslog probeert de Philips Airfryer

Iets minder dan een jaar geleden testten we de Philips Airfryer. De hoogste tijd voor een update. Hoe bevalt deze bewuste manier van frituren ons vandaag?

Gebruiken we de Airfryer nog steeds? Jazeker! Geregeld zelfs. We hebben inmiddels ontdekt dat ook raspatat, die diepgevroren bij de supermarkt te koop is, prima in de Airfryer kan. Waar we vorig jaar nog het probleem hadden dat de meeste producten op de verpakking geen bereidingstijd in de Airfryer hadden staan, merken we dat daar nu verandering in begint te komen. Steeds meer fabrikanten van met name snacks zien in dat de Airfryer here to stay is, en vermelden netjes op welke temperatuur en hoe lang hun producten in dit fijne apparaat moeten.

De Airfryer heeft bij ons definitief de plek van de frituurpan ingenomen. Dat vieze ding dat stinkt en lastig schoon te maken is komt er mooi niet meer in. Kinderen zien friet en snacks uit de Airfryer nog steeds als een echte traktatie, en door het gemak (snel klaar, weinig schoon te maken) sluiten wij ons daarbij aan: heerlijk als je even weinig tijd hebt om te koken. En omdat het resultaat gezonder is dan wanneer we een friteuse zouden gebruiken, voelen we ons ook lekker geen seconde schuldig. Flinke bak sla erbij, en kijk eens aan, een prima maaltijd die voor behoorlijk gezond door kan gaan.

We hadden ons voorgenomen ook allerlei andere lekkere dingen klaar te gaan maken in de Airfryer. Cake, vlees en zelfs broodjes: allemaal een fluitje van een cent. Is dat er ook al van gekomen? Ehm… nee. De broodjes wel, van die afbakbroodjes uit de supermarkt, hartstikke snel klaar en je hoeft de oven er niet meer voor op te warmen. De Airfryer is binnen drie minuten op temperatuur, ideaal. Voor al die andere lekkere dingen moeten we binnenkort echt eens tijd maken, want nu dit apparaat een vast plekje in onze keuken heeft veroverd is het de hoogste tijd al zijn mogelijkheden eens te gaan benutten, en hem niet alleen maar te zien als de verantwoorde vervanger van de frituurpan. Als stok achter de deur installeren we meteen even de Philips Airfryer app, waarin 200 recepten staan die in de Airfryer bereid kunnen worden. Zo komen we het volgende jaar ook wel door! Meer informatie vind je op philips.nl/airfryer.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup