Kidslog

PLAYMOBIL Waterpretpark

Win een PLAYMOBIL Waterpretpark speelset

Lekker, die zomervakantie! Jouw kinderen willen vast iedere dag lekker zwemmen, maar helaas lukt dat niet altijd. Met deze PLAYMOBIL Waterpretpark speelset hebben ze wel iedere dag waterpret!


Binnenstebuiten Inside Out

Win een Binnenstebuiten prijzenpakket!

Vanaf 15 juli draait Binnenstebuiten (Inside Out), de nieuwe Disney Pixar film in de bioscoop. Wij geven deze zomer prijzen weg!


Farming Simulator 15

Afgelopen: Win Farming Simulator 15

Ben je op zoek naar een game voor je kind waarin het niet alleen plezier heeft, maar ook de hersens een beetje moet gebruiken? Wij geven Farming Simulator 15 weg!


Hé, wie zit daar op de wc?

Boek van de maand: Hé, wie zit daar op de wc?

Ons boek van de maand juli gaat over een onderwerp waar kinderen eindeloos om kunnen blijven lachen: de wc. Lees meer over Hé, wie zit daar op de wc? en maak kans op een boek.


Peppa vakantieboek

Afgelopen: Win een Peppa vakantiepakket

De zomervakantie staat voor vele gezinnen voor de deur. Wij sturen ons vriendinnetje Peppa graag met je mee op vakantie dit jaar!


Code M

Afgelopen: Win Code M prijzen

Zin in een leuke familiefilm deze zomervakantie? Vanaf 24 juni draait Code M in de bioscoop, wij geven deze week prijzen weg.


MINIONS filmposter

Afgelopen: Win MINIONS prijzen

Heb jij ze ook zo gemist, die grappige gele wezentjes? Goed nieuws! Vanaf 1 juli kun je de nieuwe film MINIONS zien in de bioscoop, wij geven unieke prijzen weg.


SpongeBob 3D: Spons op het Droge

Afgelopen: Win SpongeBob 3D: Spons op het Droge op DVD of Blu-ray

Goed nieuws voor alle SpongeBob fans: de bioscoopfilm SpongeBob 3D: Spons op het Droge is vanaf 17 juni te koop op DVD en Blu-ray. Wij geven hem weg!


Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Afgelopen: Win Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Superjuffie, de juf die kan vliegen als ze een krijtje eet, kennen we allemaal. Maar heeft jouw kind een eigen Superjuf? Bedank haar dan met Superjuf, bedankt voor het schooljaar!


SpangaS in actie

Afgelopen: Win Kakelspektakel en kaartjes voor SpangaS in actie

Vanaf 18 juni kun je de bioscoopfilm SpangaS in actie gaan zien in de bioscoop. Wij geven deze week kaartjes en het favoriete spel van de leerlingen, Kakelspektakel, weg.Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup