Kidslog

pvmeeskeesopdeplanken1

Win kaartjes voor Mees Kees op de Planken

Hoera! Vanaf 3 december is Mees Kees op de Planken te zien in de bioscoop. Wij geven deze week kaartjes weg.


pvfurbyboom1

Winnen: Furby Boom!

Furby Boom is nieuw! Vijf gloednieuwe karakters, die nu ook digitaal met je kunnen spelen. Wij geven deze week twee keer een Furby Boom weg!


pvplanes21

Win Planes 2: Redden en Blussen prijzen

Vanaf 26 november is Planes 2: Redden en Blussen te koop op Disney DVD/Blu-Ray. Wij geven deze week prijzen weg!


advvogels1

Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. 'Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!' Herkenbaar?


pvkasteelmuis

Boek van de maand: Het kasteel van Muis (+WIN!)

De hele maand november is het boek Het kasteel van Muis ons boek van de maand. Lees snel verder voor alle informatie en misschien win jij een exemplaar!


pvwoordwijzer1

Afgelopen: Win Woordwijzer van Goliath

De winter is hét seizoen voor spelletjes, liefst met het hele gezin. Woordwijzer van Goliath is één van onze favorieten dit jaar.


pvwidmjr1

Afgelopen: Win Wie is de Mol? Junior bordspel

Volwassenen konden het Wie is de Mol? bordspel al spelen, en nu is er ook een variant voor kinderen. Maak kans op het Wie is de Mol? Junior bordspel!


chloe's-toverkast

Afgelopen: Win een Chloe’s Toverkast jurkje

Chloe's Toverkast wordt uitgezonden bij RTL Telekids. Maar we hebben nieuws! Vanaf 8 december is de speelgoedlijn te koop bij Intertoys. Bijvoorbeeld dit Chloe’s Toverkast jurkje.


pvtransformers1

Afgelopen: Winnen: Transformers Flip ‘n Change robot

Wow! Dat zijn nog eens een stoere robots van Transformers. Misschien ken je ze wel van de Transformers film. Wij geven deze week de Transformers Flip ‘n Change robot weg!


pvkaas

Afgelopen: Win kaas prijzen

Kaas kun je eten op brood, maar je kunt er ook heel leuk mee koken. Dat laten Mathijs Vrieze en een aantal kinderen zien, en jouw kind kan het ook gaan ervaren!Schatzoeken met Venz: vind de Gouden Dukaat!

Arr! Schuilt er een echte piraat in jouw kind? Eentje die een Gouden Dukaat nog op kilometers afstand kan ruiken? Dat komt goed uit!

Gouden Dukaten

Er zitten namelijk Gouden Dukaten verstopt in de speciale actieverpakkingen van Venz. Je herkent ze aan de goudkleurige bovenkant, het piratenschip aan de voorkant en het piratenspel aan de achterkant. Vind jij een Gouden Dukaat, dan win je een houten piratenkist vol avontuurlijke bordspellen, ter waarde van €380. Hartstikke leuk, nu de herfst en winter aanbreken en kinderen weer steeds vaker binnen moeten spelen!

Klaar? Zoeken maar!

Een lekkere boterham met Venz hagelslag is sowieso al geen straf, maar wordt bij ieder ontbijt nu extra spannend. Strooi maar een dikke laag op de boterham van je kind, en ga samen op jacht. Zien we daar Gouden Dukaten, onder dat laagje hagelslag ? Helaas, het zijn Funnies, voor de gelegenheid ook in piratenthema gestoken. Lekker!

Wij hebben er inmiddels al heel wat boterhammen met Venz op zitten, maar helaas, nog geen Gouden Dukaat. Maar da’s goed nieuws voor jou, er zwerven er dus nog meer dan genoeg rond. Op jacht naar de Gouden Dukaat!

Advertisement

Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. ‘Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!’ Herkenbaar?

Iedereen die ooit langer dan een uur met kinderen in een auto heeft gezeten, weet dat ze zich uiteindelijk gaan vervelen. En wat we al niet geprobeerd hebben met zijn allen om ze zoet te houden!

Achterbank bingo, een boek lezen, ieder uur een klein speeltje of simpelweg negeren. We hebben het allemaal, met wisselend succes, geprobeerd. Andere ouders hebben het rigoureuzer aangepakt, en DVD schermpjes voor aan de stoelen gekocht. Maar waarom zou je een nieuw apparaat kopen, als je je tablet toch mee neemt?

Tablet op de achterbank

Nu horen we je denken. Een tablet, op de achterbank? Is het dan niet wachten tot de kinderen hem uit de handen laten vallen? Er een pakje drinken overheen leeg spuiten? Hem uit elkaars handen trekken? We kennen ons kroost langer dan vandaag…

De oplossing komt van Vogel’s. Zij ontwierpen een Car-steun voor tablets (geschikt voor alle tablets van zeven tot twaalf inch), die je zo aan de hoofdsteun van de stoelen voorin de auto kunt bevestigen. Je plaatst je tablet er gemakkelijk en veilig in, waarna je kind er lekker filmpjes op kan kijken, of zelfs spelletjes op kan spelen.

Ook voor mama en papa!
Naast dit Car-pakket, is er van Vogel’s ook een Dashboard-pakket. Hierin vind je een steun die je op de voorruit van de auto kunt bevestigen, waarna je je tablet er in kunt plaatsen. Deze steun is flexibel, zodat je de tablet kunt draaien en kantelen, om optimaal zicht te hebben. Waarom zou je dat willen? Filmpjes kijken of games spelen tijdens het rijden is toch niet de bedoeling? Nee… maar hoe heerlijk is het om op een lekker groot scherm je navigatie te zien! Geen gedoe meer met dat kleine schermpje van je navigatiesysteem, waar je met je vinger altijd verkeerd zit als je iets aan wilt tikken, of waarop je de straatnamen nauwelijks kunt lezen omdat ze zo klein zijn. Dankzij het Dashboard-pakket van Vogel’s gebruik je daar nu gewoon je eigen tablet voor, met zijn heerlijk grote scherm. Weer een ergernis minder!

Interesse in het Vogel’s Car-pakket of Dashboard-pakket? Hier vind je de verkoopadressen.

Winnen
Wij mogen 1 Car-pakket weggeven, zodat ook jouw kinderen op de achterbank kunnen genieten van een tablet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze valt of door de auto heen zal stuiteren. Kans maken? Check hier de winactie!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×