Kidslog

advvogels1

Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. 'Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!' Herkenbaar?


pvwoordwijzer1

Win Woordwijzer van Goliath

De winter is hét seizoen voor spelletjes, liefst met het hele gezin. Woordwijzer van Goliath is één van onze favorieten dit jaar.


pvwidmjr1

Win Wie is de Mol? Junior bordspel

Volwassenen konden het Wie is de Mol? bordspel al spelen, en nu is er ook een variant voor kinderen. Maak kans op het Wie is de Mol? Junior bordspel!


pvkasteelmuis

Boek van de maand: Het kasteel van Muis (+WIN!)

De hele maand november is het boek Het kasteel van Muis ons boek van de maand. Lees snel verder voor alle informatie en misschien win jij een exemplaar!


chloe's-toverkast

Afgelopen: Win een Chloe’s Toverkast jurkje

Chloe's Toverkast wordt uitgezonden bij RTL Telekids. Maar we hebben nieuws! Vanaf 8 december is de speelgoedlijn te koop bij Intertoys. Bijvoorbeeld dit Chloe’s Toverkast jurkje.


pvtransformers1

Afgelopen: Winnen: Transformers Flip ‘n Change robot

Wow! Dat zijn nog eens een stoere robots van Transformers. Misschien ken je ze wel van de Transformers film. Wij geven deze week de Transformers Flip ‘n Change robot weg!


pvkaas

Afgelopen: Win kaas prijzen

Kaas kun je eten op brood, maar je kunt er ook heel leuk mee koken. Dat laten Mathijs Vrieze en een aantal kinderen zien, en jouw kind kan het ook gaan ervaren!


pvpawpatrol

Afgelopen: Win Paw Patrol prijzen

Kleine kinderen zijn dol op Paw Patrol, de serie die sinds vorig jaar te zien is op Nickelodeon. Nu is deze serie voor kinderen van 2-5 jaar er ook op DVD!


pvbobo1

Afgelopen: Win een abonnement op Bobo

Bobo! Wie is er niet groot mee geworden? Dit bekende figuurtje is al sinds de jeugd van de meeste moeders populair, en zijn wereld wordt steeds leuker!


pvfienenteun1

Afgelopen: Win een Fien & Teun DVD en CD

Zijn jouw kinderen ook zo dol op Fien & Teun, het leuke duo van lief!? Wij geven deze week de DVD en CD weg!Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. ‘Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!’ Herkenbaar?

Iedereen die ooit langer dan een uur met kinderen in een auto heeft gezeten, weet dat ze zich uiteindelijk gaan vervelen. En wat we al niet geprobeerd hebben met zijn allen om ze zoet te houden!

Achterbank bingo, een boek lezen, ieder uur een klein speeltje of simpelweg negeren. We hebben het allemaal, met wisselend succes, geprobeerd. Andere ouders hebben het rigoureuzer aangepakt, en DVD schermpjes voor aan de stoelen gekocht. Maar waarom zou je een nieuw apparaat kopen, als je je tablet toch mee neemt?

Tablet op de achterbank

Nu horen we je denken. Een tablet, op de achterbank? Is het dan niet wachten tot de kinderen hem uit de handen laten vallen? Er een pakje drinken overheen leeg spuiten? Hem uit elkaars handen trekken? We kennen ons kroost langer dan vandaag…

De oplossing komt van Vogel’s. Zij ontwierpen een Car-steun voor tablets (geschikt voor alle tablets van zeven tot twaalf inch), die je zo aan de hoofdsteun van de stoelen voorin de auto kunt bevestigen. Je plaatst je tablet er gemakkelijk en veilig in, waarna je kind er lekker filmpjes op kan kijken, of zelfs spelletjes op kan spelen.

Ook voor mama en papa!
Naast dit Car-pakket, is er van Vogel’s ook een Dashboard-pakket. Hierin vind je een steun die je op de voorruit van de auto kunt bevestigen, waarna je je tablet er in kunt plaatsen. Deze steun is flexibel, zodat je de tablet kunt draaien en kantelen, om optimaal zicht te hebben. Waarom zou je dat willen? Filmpjes kijken of games spelen tijdens het rijden is toch niet de bedoeling? Nee… maar hoe heerlijk is het om op een lekker groot scherm je navigatie te zien! Geen gedoe meer met dat kleine schermpje van je navigatiesysteem, waar je met je vinger altijd verkeerd zit als je iets aan wilt tikken, of waarop je de straatnamen nauwelijks kunt lezen omdat ze zo klein zijn. Dankzij het Dashboard-pakket van Vogel’s gebruik je daar nu gewoon je eigen tablet voor, met zijn heerlijk grote scherm. Weer een ergernis minder!

Interesse in het Vogel’s Car-pakket of Dashboard-pakket? Hier vind je de verkoopadressen.

Winnen
Wij mogen 1 Car-pakket weggeven, zodat ook jouw kinderen op de achterbank kunnen genieten van een tablet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze valt of door de auto heen zal stuiteren. Kans maken? Check hier de winactie!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×