Afgelopen: Win een PAW Patroller pakket

PAW Patroller

Wij voelen ons deze tijd van het jaar altijd een beetje Sinterklaas. De reden? Al dat leuke speelgoed dat we niet alleen mogen testen, maar vaak ook nog eens mogen weggeven!

Deze week maken we twee bezoekers blij met een PAW Patrol pakket, lees snel hoe je mee kunt doen aan deze actie.

Lees meer

Afgelopen: Win een Zoomer Robotpup

Zoomer

Heb je vorige maand ons uitgebreide stuk over Robotpup Zoomer gelezen? Na de introductie vorig jaar, is er sinds dit najaar een verbeterde versie op de markt, die je nog veel meer trucjes kunt leren.

Wij geven deze week een Zoomer weg, lees snel verder en doe mee aan de prijsvraag.

Lees meer

Afgelopen: Win een BABY born Interactieve Wonderland pop

BABY born Interactieve Wonderland pop

Is ze niet prachtig, deze BABY born Interactieve Wonderland pop? Betoverend, is misschien wel het juiste woord. Perfect voor kleine poppenmoeders die graag een beetje wegdromen...

Wij geven deze sprookjesachtige pop deze week weg, lees snel verder om kans te maken.

Lees meer

Afgelopen: Win een Bratz SelfieSnaps Photobooth

Bratz SelfieSnaps Photobooth

Heb je het al gezien? Bratz is terug! Cloe, Yasmin, Jade en Sasha hebben een nieuwe vriendin, Raya, en zien er nog steeds even stylish uit.

Wij laten je kennismaken met het allerleukste uit de nieuwe collectie, de Bratz SelfieSnaps Photobooth. Natuurlijk kun je deze ook winnen!

Lees meer

Afgelopen: Win het My Little Pony Pinkie Pie Party Spel

My Little Pony Pinkie Pie Party Spel

Deze week geven we een heel leuk spel weg, dat bij meisjes vanaf een jaar of drie vast en zeker in de smaak zal vallen.

Wil jij het My Little Pony Pinkie Pie Party Spel winnen? Lees dan snel verder voor meer informatie over dit bijzondere spel, en doe mee aan de winactie.

Lees meer

Afgelopen: Win een Nitro Grinders Bonusset

Nitro Grinders

Met Nitro Grinders kunnen kinderen stoere stunts doen. Gewoon, door alleen hun vingertop te gebruiken, en dagelijkse voorwerpen als een boek, liniaal of beker: overal zijn wel stunts mee te bedenken.

Wil jouw kind met Nitro Grinders aan de slag? Wij geven deze week Bonussets weg, lees snel verder om mee te doen.

Lees meer

Afgelopen: Win Aladins Vliegende Tapijt

Aladins Vliegende Tapijt

Houd jij van een spannend spel? Dat komt goed uit! Wij geven deze week het spel Aladins Vliegende Tapijt van Goliath weg, en dat is er eentje waarvoor je stalen zenuwen moet hebben.

Wil jij het winnen? Lees dan verder en doe mee aan de winactie.

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

Landal Domein de Schatberg
Schetenjacht
ratatouille1

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.