Kidslog

Hé, wie zit daar op de wc?

Boek van de maand: Hé, wie zit daar op de wc?

Ons boek van de maand juli gaat over een onderwerp waar kinderen eindeloos om kunnen blijven lachen: de wc. Lees meer over Hé, wie zit daar op de wc? en maak kans op een boek.


Peppa vakantieboek

Win een Peppa vakantiepakket

De zomervakantie staat voor vele gezinnen voor de deur. Wij sturen ons vriendinnetje Peppa graag met je mee op vakantie dit jaar!


Code M

Afgelopen: Win Code M prijzen

Zin in een leuke familiefilm deze zomervakantie? Vanaf 24 juni draait Code M in de bioscoop, wij geven deze week prijzen weg.


MINIONS filmposter

Afgelopen: Win MINIONS prijzen

Heb jij ze ook zo gemist, die grappige gele wezentjes? Goed nieuws! Vanaf 1 juli kun je de nieuwe film MINIONS zien in de bioscoop, wij geven unieke prijzen weg.


SpongeBob 3D: Spons op het Droge

Afgelopen: Win SpongeBob 3D: Spons op het Droge op DVD of Blu-ray

Goed nieuws voor alle SpongeBob fans: de bioscoopfilm SpongeBob 3D: Spons op het Droge is vanaf 17 juni te koop op DVD en Blu-ray. Wij geven hem weg!


Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Afgelopen: Win Superjuf, bedankt voor het schooljaar!

Superjuffie, de juf die kan vliegen als ze een krijtje eet, kennen we allemaal. Maar heeft jouw kind een eigen Superjuf? Bedank haar dan met Superjuf, bedankt voor het schooljaar!


SpangaS in actie

Afgelopen: Win Kakelspektakel en kaartjes voor SpangaS in actie

Vanaf 18 juni kun je de bioscoopfilm SpangaS in actie gaan zien in de bioscoop. Wij geven deze week kaartjes en het favoriete spel van de leerlingen, Kakelspektakel, weg.


Peppa serviesje

Afgelopen: Win een Peppa pakket!

Is jouw kleintje ook zo'n fan van Peppa? Dat komt goed uit: wij ook. En dus geven we deze week maar wat graag dit leuke pakket weg.


Rompompom Magnetische Rekendoos

Boek van de maand: Rompompom Magnetische Rekendoos

Ons boek van de maand juni is eigenlijk helemaal geen boek... het is de Rompompom Magnetische Rekendoos! Wil jij hem winnen?


Deursticker

Afgelopen: Win een deursticker van Naamelijk (+korting)

Wil jij de deur van je kind van een persoonlijk tintje voorzien? Doe dan mee aan de winactie en win een gepersonaliseerde deursticker van Naamelijk!Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup