Kidslog

Peppa's Push & Go Auto

Win Peppa prijzen

Je hebt de afgelopen weken al heel wat leuke Peppa spulletjes voorbij zien komen. Nu wordt het nog leuker: je kunt Peppa prijzen winnen!


Fladder Flats

Win Fladder Flats

Ugh! Een fladder uit de lucht, zo op je handdoek, terwijl je lekker ligt te zonnen. Ook in het nieuwe spel Fladder Flats zit je daar niet op te wachten.


Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof

Win Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof prijzen

Deze kerstvakantie kun je Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof in de bioscoop gaan bekijken. Wij geven deze week kaartjes weg!


Disney SoftPal nachtlampjes van Philips

Afgelopen: Getest: Disney SoftPal nachtlampjes van Philips (+WIN!)

Nachtlampjes voor kinderen zijn er in alle soorten en maten. Maar zo leuk als de Disney SoftPals van Philips zagen we ze nog niet eerder!


pvtoeterpluk

Boek van de maand: Toeter mee met Pluk (+WIN!)

Zijn jouw kinderen dol op Pluk van de Petteflat? Dat komt goed uit! Toeter mee met Pluk is ons boek van de maand december.


advvogels1

Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. 'Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!' Herkenbaar?


TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest

Afgelopen: TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest: win kaartjes!

Vanaf 18 december draait TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest in de bioscoop. Wij geven deze week bioscoopkaartjes weg!


annie

Afgelopen: Een moderne versie van ANNIE: win prijzen!

Al vonden we de vorige versie ook prima, het werd tijd dat het prachtige verhaal van ANNIE eens in een nieuw jasje werd gestoken. Vanaf deze week kun je hem gaan zien!


pvijstijd

Afgelopen: Win toegangskaarten voor IJstijd in Rijksmuseum van Oudheden

In het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden is de leuke kinderexpo IJstijd te zien, speciaal voor kinderen van 7-11 jaar. Wij geven kaartjes weg.


pvstudio100kerst

Afgelopen: Win De Leukste Kerstliedjes van Studio 100

Sinterklaas is het land uit, tijd voor wat kerstsfeer! Wij geven deze week de cd De Leukste Kerstliedjes van Studio 100 weg.Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Kerstverhalen achter het Albert Heijn prikbord

Sommige advertenties op het Albert Heijn prikbord zijn grappig. Soms ontroerend. En regelmatig vraag je je het verhaal achter de vrager of aanbieder af. Albert Heijn heeft het verhaal achter de blauwe kaartjes in beeld gebracht. En hebben een bezoek gebracht aan de vraag- en aanbodzijde. Kijk zelf!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×