Kidslog

pvfurbyboom1

Winnen: Furby Boom!

Furby Boom is nieuw! Vijf gloednieuwe karakters, die nu ook digitaal met je kunnen spelen. Wij geven deze week twee keer een Furby Boom weg!


crayolaairbrush1

Crayola Marker Airbrush: maak je eigen graffiti

Met stiften kun je kleuren. Maar met de Crayola Marker Airbrush kun je ze ook gebruiken om een graffiti mee te maken!


mymonopoly1

Speelgoed getest: My Monopoly

Jouw eigen straat in Monopoly? Dat kan! My Monopoly is nieuw, en zo ontzettend leuk. Wij probeerden het uit.


Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd

Speelgoed getest: Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd

Is je dochter dol op het uitproberen van nieuwe kleurtjes en glitters in haar haar, maar heb je geen zin het er steeds uit te moeten wassen? Ze kan los gaan op het Moxie Girlz Magic Hair Color Studio kaphoofd!


Het Spreekwoordenspel deel 2

Speelgoed getest: Het Spreekwoordenspel deel 2

Er zijn best veel kinderen voor wie het leren van spreekwoorden behoorlijk lastig is. Het Spreekwoordenspel deel 2 helpt ze een handje én is leuk!


Little Tikes Touch ’N Go Racers

Speelgoed getest: Little Tikes Touch ’N Go Racers

Autootjes die stoere geluiden maken en razendsnel wegrijden als je ze aanraakt: dat zijn de Little Tikes Touch ’N Go Racers, wij probeerden ze uit.


Moxie Girlz Magic Swim Mermaid

Speelgoed getest: Moxie Girlz Magic Swim Mermaid

Normaal gesproken neem je je poppen niet mee in bad. Maar in het geval van de nieuwe Moxie Girlz Magic Swim Mermaid wordt het dan pas echt leuk!


Rubik's Void

Speelgoed getest: Rubik’s Void

Hoe kun je een klassieker als de Rubik's Cube een nieuwe uitdaging geven? Door er een gat in te maken! Wij probeerden Rubik's Void.


crayolacolorwonder1

Crayola Color Wonder: kleuren zonder knoeien

Ja, leuk, peuters en kleuters die met 'echte stiften' willen kleuren. Behalve dan wanneer ze zichzelf of jouw interieur ook van een fris kleurtje voorzien...


Nerf Rebelle Secret Agent Bow

Speelgoed getest: Nerf Rebelle Secret Agent Bow

Nerf Rebelle, de meidenlijn van Nerf, slaat aan! Nieuw dit jaar is de Nerf Rebelle Secret Agent Bow, wij probeerden hem uit.Schatzoeken met Venz: vind de Gouden Dukaat!

Arr! Schuilt er een echte piraat in jouw kind? Eentje die een Gouden Dukaat nog op kilometers afstand kan ruiken? Dat komt goed uit!

Gouden Dukaten

Er zitten namelijk Gouden Dukaten verstopt in de speciale actieverpakkingen van Venz. Je herkent ze aan de goudkleurige bovenkant, het piratenschip aan de voorkant en het piratenspel aan de achterkant. Vind jij een Gouden Dukaat, dan win je een houten piratenkist vol avontuurlijke bordspellen, ter waarde van €380. Hartstikke leuk, nu de herfst en winter aanbreken en kinderen weer steeds vaker binnen moeten spelen!

Klaar? Zoeken maar!

Een lekkere boterham met Venz hagelslag is sowieso al geen straf, maar wordt bij ieder ontbijt nu extra spannend. Strooi maar een dikke laag op de boterham van je kind, en ga samen op jacht. Zien we daar Gouden Dukaten, onder dat laagje hagelslag ? Helaas, het zijn Funnies, voor de gelegenheid ook in piratenthema gestoken. Lekker!

Wij hebben er inmiddels al heel wat boterhammen met Venz op zitten, maar helaas, nog geen Gouden Dukaat. Maar da’s goed nieuws voor jou, er zwerven er dus nog meer dan genoeg rond. Op jacht naar de Gouden Dukaat!

Advertisement

Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. ‘Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!’ Herkenbaar?

Iedereen die ooit langer dan een uur met kinderen in een auto heeft gezeten, weet dat ze zich uiteindelijk gaan vervelen. En wat we al niet geprobeerd hebben met zijn allen om ze zoet te houden!

Achterbank bingo, een boek lezen, ieder uur een klein speeltje of simpelweg negeren. We hebben het allemaal, met wisselend succes, geprobeerd. Andere ouders hebben het rigoureuzer aangepakt, en DVD schermpjes voor aan de stoelen gekocht. Maar waarom zou je een nieuw apparaat kopen, als je je tablet toch mee neemt?

Tablet op de achterbank

Nu horen we je denken. Een tablet, op de achterbank? Is het dan niet wachten tot de kinderen hem uit de handen laten vallen? Er een pakje drinken overheen leeg spuiten? Hem uit elkaars handen trekken? We kennen ons kroost langer dan vandaag…

De oplossing komt van Vogel’s. Zij ontwierpen een Car-steun voor tablets (geschikt voor alle tablets van zeven tot twaalf inch), die je zo aan de hoofdsteun van de stoelen voorin de auto kunt bevestigen. Je plaatst je tablet er gemakkelijk en veilig in, waarna je kind er lekker filmpjes op kan kijken, of zelfs spelletjes op kan spelen.

Ook voor mama en papa!
Naast dit Car-pakket, is er van Vogel’s ook een Dashboard-pakket. Hierin vind je een steun die je op de voorruit van de auto kunt bevestigen, waarna je je tablet er in kunt plaatsen. Deze steun is flexibel, zodat je de tablet kunt draaien en kantelen, om optimaal zicht te hebben. Waarom zou je dat willen? Filmpjes kijken of games spelen tijdens het rijden is toch niet de bedoeling? Nee… maar hoe heerlijk is het om op een lekker groot scherm je navigatie te zien! Geen gedoe meer met dat kleine schermpje van je navigatiesysteem, waar je met je vinger altijd verkeerd zit als je iets aan wilt tikken, of waarop je de straatnamen nauwelijks kunt lezen omdat ze zo klein zijn. Dankzij het Dashboard-pakket van Vogel’s gebruik je daar nu gewoon je eigen tablet voor, met zijn heerlijk grote scherm. Weer een ergernis minder!

Interesse in het Vogel’s Car-pakket of Dashboard-pakket? Hier vind je de verkoopadressen.

Winnen
Wij mogen 1 Car-pakket weggeven, zodat ook jouw kinderen op de achterbank kunnen genieten van een tablet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze valt of door de auto heen zal stuiteren. Kans maken? Check hier de winactie!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×