Kidslog

L6556QSPKG1_11A

Winnen: Fisher Price Doktersset

Welk kind is niet groot geworden met een dokterskoffertje? De Fisher Price Doktersset is wel een heel uitgebreide versie!


digibird1

Kidslog maakt kennis met DigiBirds

Zo nu en dan belandt er speelgoed op ons bureau waarvan we vermoeden dat het wel eens een hype zou kunnen worden. Dat is zeker het geval bij DigiBirds.


pvbbqparty

Afgelopen: Win Barbecue Party Compact

Ga jij bijna op vakantie? Dan moet je zeker meedoen aan deze winactie! Wij geven leuk speelgoed weg om mee te nemen.


lalaloopsybabies1

Kidslog maakt kennis met Lalaloopsy Babies

Hoe zag je favoriete Lalaloopsy eruit toen ze nog een baby was? Daar kun je nu achter komen. Maak kennis met de Lalaloopsy Babies!


pvbergbuzzy1

Afgelopen: Win een BERG Buzzy skelter

Skelters alleen voor grotere kinderen? Welnee! De Buzzy van BERG is er speciaal voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Wij geven er deze week eentje weg!


idomyclock1

I Do My Clock

Hoe werkt een klok? Er is een hele goede manier om daar achter te komen: je maakt er gewoon zelf eentje!


tiptoi-atlas

Mijn grote Wereldatlas van tiptoi

Wij zijn al een tijdje fan van tiptoi, het interactieve speel/leer product van Ravensburger. Helemaal nieuw in deze lijn is Mijn grote Wereldatlas.


pvplaymobilvoetbal

Afgelopen: Win het PLAYMOBIL voetbalstadion

Droom jij van een carrière als Robin van Persie? Of zou jij liever Arjen Robben of Wesley Sneijder willen zijn? Grijp nu je kans met het PLAYMOBIL voetbalstadion!


pvsnottysnotter

Afgelopen: Win Snotty Snotter Compact

De zomer is de tijd van spelletjes! En als je die spelletjes mee wilt nemen op vakantie, dan is het wel handig als ze een beetje compact zijn.


juggleu1

Kidslog speelt Juggle U

Een balletje wegschieten en weer opvangen. Het is van alle leeftijden, maar de Juggle U geeft er een leuke nieuwe draai aan.Zaterdag 11 oktober: Doe als een boer-Dag!

Wil je jouw kinderen laten zien hoe het is om een boer te zijn? Kom dan op zaterdag 11 oktober naar de Doe als een boer-Dag!

Heel veel verschillende boerenbedrijven openen die dag tussen 10.00 en 17.00 hun deuren, en laten je kinderen en jou kennismaken met het leven op hun boerderij. Je kunt kiezen uit verschillende soorten bedrijven. Melk, kaas, groente en fruit, alles komt bij de boerderij vandaan, en nu kun je eens zien hoe dat in zijn werk gaat.

Handen uit de mouwen!

Natuurlijk is alleen maar kijken een beetje saai. Het heet niet voor niks Doe als een boer-Dag, en dus kun je op 11 oktober ook zelf de handen uit de mouwen steken. Een koe melken, of een boerenzeskamp, er is van alles te doen. En natuurlijk krijgen kinderen als ze goed hun best doen een boerendiploma mee naar huis. Ook voor ouders is er trouwens genoeg te doen, de boeren in kwestie vertellen maar wat graag over hun bedrijf, en geven je graag een rondleiding.

Boerderijmini’s

Voor alle kinderen die druk de boerderijmini’s van Albert Heijn aan het sparen zijn is er extra goed nieuws: tijdens de Doe als een boer-Dag kun je op de boerderij naar hartenlust ruilen met andere verzamelaars, en zo je collectie compleet maken.

Kom naar de boerderij!

Op ah.nl/boerendag kun je je inschrijven voor de Doe als een boer-Dag, zodat de boeren weten op hoeveel mensen ze moeten rekenen. Je mag natuurlijk bij meerdere boerderijen langs, als je je maar even inschrijft. De Doe als een boer-Dag belooft een leerzame, maar vooral hele leuke dag te worden voor jong en oud!

Is jouw kind al een WNF-Ranger?

Bij het Wereld Natuur Fonds draait het natuurlijk allemaal om dieren. Maar wist je dat kinderen binnen het WNF ook een speciaal plekje hebben?

Kinderen hebben de toekomst. Zij zijn niet alleen degenen voor wie wij nu zorgzaam met de aarde om moeten gaan, maar in de toekomst is het aan hen om de aarde te blijven beschermen. Het is dus heel belangrijk om hen nu al te leren over de natuur en alle dieren.

Dieren zijn mooi, lief, schattig of indrukwekkend, maar ook kwetsbaar. Veel van hen zijn nu nog in het wild te bewonderen, maar lopen tegelijk tegen enorme bedreigingen aan. Het WNF zet zich in om deze dieren een mooie toekomst te geven, en wil kinderen hier graag in betrekken.

De WNF-Rangerclub

De WNF-Rangerclub is er voor alle stoere kinderen van 6-12 jaar, die hart hebben voor de natuur en hier graag voor in actie komen. Neem nu WNF-Ranger Chiara, die actie heeft gevoerd voor de neushoorn, een bedreigd dier. Na haar actie mocht Chiara zelf mee naar Zuid-Afrika om te helpen met het verhuizen van neushoorns, daar zie je hier een mooie reportage over. Echt iets voor een stoere ranger!

Maar ook in eigen land, en zelfs gewoon thuis heb je als WNF-Ranger genoeg te doen. Tien keer per jaar ontvangen alle Rangers het clubblad TamTam. Hierin vind je naast interessante dierenweetjes ook moppen, puzzels, strips en een mooie poster. Daarnaast heeft elke WNF-Ranger een eigen Rangerpaspoort en een bonnenboekje, waarmee je gratis of met korting naar binnen mag bij dierentuinen en attractieparken. Bij Apenheul, GaiaZoo, Omniversum en Naturalis zetten ze de deur wagenwijd open voor WNF-Rangers, je bent er zonder te betalen welkom!

Op de WNF-Ranger website vind je een heleboel informatie, zoals handige spreekbeurt-pakketten. Zo kunnen ook de klasgenootjes van Rangers meer leren over de natuur. En, als je kind lid wordt van de WNF-Rangerclub is het van harte welkom op de activiteiten die door het hele land worden georganiseerd (denk bijvoorbeeld aan knutselmiddagen, bezoekjes aan een natuurgebied of sportieve activiteiten). Ieder jaar is er ook een groot evenement waar alle WNF-Rangers én hun gezin welkom zijn.

Lid worden?

Als WNF-Ranger leert je kind niet alleen veel over de natuur, het steunt ook nog eens het werk van het WNF en heeft allerlei leuke voordeeltjes. Daarom is een lidmaatschap bijvoorbeeld ook een leuk cadeau voor een verjaardag, of voor Sinterklaas of kerst. Je krijgt nu tijdelijk ook nog een gratis stoere Rangertas cadeau. Meld je kind hier aan als nieuwe WNF-Ranger, om voor €2,50 per maand te profiteren van alle voordelen én de natuur te steunen!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×