Max de Mepper

Max de Mepper

Spellen voor jonge kinderen moeten niet te ingewikkeld zijn, en bij voorkeur een grappig element bevatten. Max de Mepper voldoet aan die regels, wij probeerden het uit om te zien of het daarmee ook een leuk spel is.

Lees meer

Bouw een bakkerij met Mijn Muizenhuis

Mijn muizenhuis - De bakkerij bouwboek

Houdt je kind van de boeken van Het Muizenhuis? Dan is dit misschien wel het allerleukste boek dat je tijdens de feestdagen cadeau kunt geven.

Met De bakkerij, een bouwboek van Mijn Muizenhuis kunnen kinderen zelf een stukje Muizenhuis bouwen. En dat is leuk!

Lees meer

Win een nostalgische Fisher-Price kassa

Fisher-Price kassa

Ok papa's en mama's, wie van jullie heeft vroeger niét met deze Fisher-Price kassa gespeeld? Eindeloos plezier hadden we, met de munten die we steeds opnieuw door de kassa joegen. Een echte klassieker!

Lees meer

Win een PAW Patroller pakket

PAW Patroller

Wij voelen ons deze tijd van het jaar altijd een beetje Sinterklaas. De reden? Al dat leuke speelgoed dat we niet alleen mogen testen, maar vaak ook nog eens mogen weggeven!

Deze week maken we twee bezoekers blij met een PAW Patrol pakket, lees snel hoe je mee kunt doen aan deze actie.

Lees meer

Little People Grote Dierenset

Little People Grote Dierenset Giraffe

Wow! We zijn gewend dat de Little People figuurtjes klein zijn, maar de dieren in de Little People Grote Dierenset zijn hartstikke groot. Maar wat zijn ze lief!

Lees meer

Trivial Pursuit Familie Editie

Trivial Pursuit Familie Editie

Trivial Pursuit is een ideaal spel om met de hele familie te spelen... maar vaak zijn de vragen voor kinderen toch wel wat te lastig!

Dat los je op met Trivial Pursuit Familie Editie, waarbij kinderen en volwassenen eigen vragen hebben. Wij speelden het natuurlijk.

Lees meer

Breien wordt kinderspel met Knitscool

Knitscool

Breien is hip! Maar, zeker voor een kind, ook wel een beetje onhandig, met van die grote pennen. Gelukkig heb je die dankzij Knitscool eigenlijk niet meer nodig, wij laten je zien hoe het werkt.

Lees meer

Wie is het Extra

Wie is het Extra

'Wie is het' is een echte klassieker. Het spel, waarin je door middel van slimme vragen moet ontdekken welk kaartje tegenstander heeft, wordt ook nu nog volop gespeeld.

'Wie is het Extra' is een moderne variant op deze klassieker, die wij eens uitprobeerden.

Lees meer

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

Zwitsal
Galgje Identity Games
schoolagenda Albelli

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.