Kidslog

Peppa's Push & Go Auto

Win Peppa prijzen

Je hebt de afgelopen weken al heel wat leuke Peppa spulletjes voorbij zien komen. Nu wordt het nog leuker: je kunt Peppa prijzen winnen!


Fladder Flats

Win Fladder Flats

Ugh! Een fladder uit de lucht, zo op je handdoek, terwijl je lekker ligt te zonnen. Ook in het nieuwe spel Fladder Flats zit je daar niet op te wachten.


Peppa verstoppertje spelen

Speelgoed getest: Peppa Verstoppertje spelen

Peppa, waar zit je? Dat wordt flink zoeken, met het leuke spel Peppa Verstoppertje spelen. Wij probeerden het uit.


Crayola Doodle Magic

Crayola Doodle Magic Reisset: kleuren met water voor onderweg

Op vakantie papier en kleurtjes mee is leuk, maar wij hebben iets ontdekt dat nog leuker is: de Crayola Doodle Magic Reisset!


Peppa Colorino

Speelgoed getest: Peppa Colorino

Colorino is een perfecte manier om jonge kinderen kleuren te leren. En Peppa Colorino, dat is er speciaal voor alle kleine Peppa fans!


Peppa's Slaaplied

Speelgoed getest: Peppa’s Slaaplied

Mag Peppa vanavond mee naar bed? Natuurlijk! Peppa's Slaaplied is er speciaal om lekker mee in slaap te vallen tenslotte.


spellen en speelgoed voor de hele familie

Speelgoed voor de hele familie: top 5

Het is extra leuk als er in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom speelgoed of spellen te vinden zijn voor de hele familie. Dit is onze top 5 Speelgoed voor de hele familie!


speelgoed voor peuters en kleuters

Speelgoed voor peuters en kleuters: top 5

Wat is het leukste speelgoed van het jaar voor peuters en kleuters? Wij probeerden van alles uit, en kwamen tot deze top 5 Speelgoed voor peuters en kleuters!


K3 Sing-Along Sound Tower

K3 Sing-Along Sound Tower: dé stereotoren voor K3 fans

Direct toen we de K3 Sing-Along Sound Tower onder ogen kregen was het voor ons duidelijk: dit wil iedere K3 fan in zijn kamer hebben staan!


speelgoed voor jongens

Speelgoed voor jongens: top 5

Wat vinden wij het leukste speelgoed van het jaar voor jongens van 4 tot 12 jaar? We probeerden alles uit, en kwamen tot deze top 5!Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Kerstverhalen achter het Albert Heijn prikbord

Sommige advertenties op het Albert Heijn prikbord zijn grappig. Soms ontroerend. En regelmatig vraag je je het verhaal achter de vrager of aanbieder af. Albert Heijn heeft het verhaal achter de blauwe kaartjes in beeld gebracht. En hebben een bezoek gebracht aan de vraag- en aanbodzijde. Kijk zelf!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×