Kidslog

flyingdragon1

Speelgoed getest: Flying Dragon RC van Goliath

Wat is er nog spannender dan een gewone draak? Een draak die kan vliegen! Flying Dragon RC van Goliath is er zo eentje.


lalaloopsyluier2

Speelgoed getest: Lalaloopsy Luier Verrassing

Poppen die kunnen plassen, die kenden we al. Maar aan de grote boodschap wagen fabrikanten zich niet snel... Lalaloopsy pakt het slim aan!


pvnerfrebelle1

Winnen: Nerf Rebelle Messenger

Nerf Rebelle is de Nerf lijn voor stoere meiden. Dit najaar zijn er tal van nieuwe blasters, wij geven de Nerf Rebelle Messenger weg.


dohvinci1

Speelgoed getest: DohVinci Meeneemstudio

Van de makers van Play-Doh is er nu DohVinci. Zelf kunst maken met een klei-achtig product. Wij probeerden de DohVinci meeneemstudio.


beadosfamiliehuis1

Speelgoed getest: Beados actvititeitenset familiehuis

Beados, dat zijn die kraaltjes die aan elkaar plakken met behulp van water. Vanaf nu kun je jouw ontwerpen ook tot leven laten komen in een 3D wereld, bijvoorbeeld met dit familiehuis.


zipstix1

Speelgoed getest: Zip Stix

Ken je die armbandjes, die als je ze een beetje buigt om je pols heen krullen? Jaren geleden een grote hit, en nu de basis voor Zip Stix.


vtechlittlelove1

Speelgoed getest: VTech Little Love Praat met mij Baby

Babypoppen die geluid maakten kenden we al. Maar geen enkele babypop is zo interactief als de VTech Little Love Praat met mij Baby.


woordwijzer1

Speelgoed getest: Woordwijzer

Speelgoed en spellen mogen best educatief zijn, maar het mag er niet te dik bovenop liggen. Dat is met Woordwijzer prima gelukt!


furbyboom1

Speelgoed getest: Furby Boom

Vorig jaar maakten we kennis met de compleet vernieuwde Furby. Dit jaar gaan de makers nog een stapje verder met Furby Boom!


supersand

Speelgoed getest: Super Sand Castle

Een zandbak, die wil je niet in je kamer. Tenzij het een bak vol Super Sand is, want dat ruim je gemakkelijk weer op. Wij probeerden Super Sand Castle. 

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×