Kidslog

Pieter Post speelgoed helikopter

Win de Pieter Post speelgoed helikopter

Pieter Post is al 34 jaar bekend van tv, vanaf dit voorjaar is er ook Pieter Post speelgoed. Wij geven een helikopter weg.


Super Sand

Win een Super Sand Creativity Suitcase

Sinds de introductie vorig jaar is Super Sand een begrip geworden. Dit voorjaar zijn er nieuwe producten, wij geven drie keer een Super Sand Creativity Suitcase weg!


Mega Bubbles

Mega grote bellen met SES Creative Mega Bubbles

Bellenblazen is leuk. Maar als je wat groter wordt dan wil je meer. Dan wil je héle grote bellen. Dat kan met Mega Bubbles van SES Creative, wij probeerden het uit.


LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis

Afgelopen: Win LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis

LEGO DUPLO Mijn eerste speelhuis ligt dit voorjaar nieuw in de speelgoedwinkels, wij geven deze week een set weg. Winnen voor je peuter? Lees snel hoe!


Beados Prinsessenkasteel

Afgelopen: Win de nieuwste Beados glitter setjes

Beados is een super leuke manier om creatief bezig te zijn. De kraaltjes die aan elkaar kleven met water zijn enorm populair, wij geven de nieuwste sets weg.


Thomas de Stoomlocomotief

Afgelopen: Win een Thomas de Stoomlocomotief Percy trein

Hoera voor Thomas de Stoomlocomotief: hij wordt dit jaar 70 jaar oud. En dat vraagt natuurlijk om een feestje én een leuke winactie!


PAW Patrol

Afgelopen: Win PAW Patrol speelgoed

PAW Patrol is op tv al een enorme hit, en ook in de speelgoedwinkels kun je de populaire figuurtjes al een tijdje vinden. Wij geven deze week PAW Patrol speelgoed weg!


Mini CHOU CHOU Birdies

Afgelopen: Win Mini CHOU CHOU Birdies

Ken je de Mini CHOU CHOU Birdies al? Deze schattige kleine popjes hebben altijd een klein uiltje bij zich. Wij geven deze week prijzen weg.


Electro naar school

Afgelopen: Win Electro naar school

Electro is een hartstikke leuke manier om spelen en leren te combineren. 'Electro naar school' is er speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar, en wij geven het weg!


Knibbel Knabbel Knuisje

Afgelopen: Win Knibbel Knabbel Knuisje

Knibbel Knabbel Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Met dit leuke spel beleef je het sprookje van Hans en Grietje. Doe snel mee en win! 

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×