Kidslog

squlakaartspel1

Squla is nu ook offline te spelen!

Squla ken je natuurlijk van de educatieve online spellen. Hartstikke leuk en leerzaam. Maar soms wil je wel even achter dat beeldscherm vandaan!


barbiestyle1

Barbie Style met Fashion Book

Barbie is een dame die weet hoe ze zich moet kleden! En aangezien jonge dametjes daar ook steeds vroeger hun mening over krijgen is de nieuwe Barbie Style lijn een schot in de roos.


knexnieuw1

K’NEX is back

K'NEX was even uit beeld, maar speelgoedfabrikant BOTI (Big On Toy Innovation) herlanceert het nu in Nederland. En het assortiment is groot!


BDF22_C_14_COMP

Licht, Camera, Griezelen Maar! met Monster High

Licht, Camera, Griezelen Maar! is niet alleen de titel van de nieuwe Monster High DVD, er zijn ook hele coole bijpassende poppen te koop. Wij bekeken ze.


popshotz

Nieuw: Zing Air

Schieten! Het blijft toch een favoriet tijdverdrijf van mening jongetje. En zolang het veilig en leuk gebeurt, mogen ze van ons hun gang gaan.


dottie1

Kidslog maakt een Dottie

Do it yourself is hot, en het resultaat altijd uniek! Maar wat nu als je niet zo handig bent? Dan kies je voor een product dat je zelf kunt samenstellen, en door iemand anders laat maken.


stinkypets1

Stinky Pets

Regel 1 in kinderspeelgoedland: als het vies is, dan is het goed. De nieuwe Stinky Pets kunnen dus alleen maar een schot in de roos zijn. Wij blijven er liever uit de buurt...


tamagotchi1

Kidslog probeert de nieuwe Tamagotchi

De Tamagotchi is terug! Dit elektronische huisdier was in de jaren '90 een enorme hit, en staat klaar om een nieuwe generatie te veroveren. Wij probeerden hem uit.


pvmagicjinn1

Kidslog test Magic Jinn uit

Speelgoed dat je gedachten kan lezen. Tuurlijk. Daar geloven we niks van! Totdat we onze nieuwe vriend, Magic Jinn, leerden kennen.


mensergervloer1

Mens Erger Je Niet! Vloerspel

Bordspellen alleen voor koude dagen, met zijn allen aan de keukentafel? Welnee! De nieuwste Mens Erger Je Niet! variant speel je gewoon op de grond!