Kidslog

Afgelopen: Win een Zoobles Mama’s & Babies Playset

Al weer een tijdje geleden hebben we een uitgebreide Zoobles test gedaan. Wat zijn ze leuk, deze kleine, vrolijk gekleurde wezentjes!

De Zoobles Mama’s & Babies Playset was onze favoriet, vanwege de vele mogelijkheden. . Een schommeltje, draaimolen en glijbaan, maar ook een luierwisselplek, en eitjes waar de babietjes in kunnen voor zij geboren zijn: erg schattig, en zéér compleet.

Wil jij een Zoobles Mama’s & Babies Playset twv 29,99 euro winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Kerstverhalen achter het Albert Heijn prikbord

Sommige advertenties op het Albert Heijn prikbord zijn grappig. Soms ontroerend. En regelmatig vraag je je het verhaal achter de vrager of aanbieder af. Albert Heijn heeft het verhaal achter de blauwe kaartjes in beeld gebracht. En hebben een bezoek gebracht aan de vraag- en aanbodzijde. Kijk zelf!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×