Afgelopen: Win een Zoobles Mama’s & Babies Playset

Al weer een tijdje geleden hebben we een uitgebreide Zoobles test gedaan. Wat zijn ze leuk, deze kleine, vrolijk gekleurde wezentjes!

De Zoobles Mama’s & Babies Playset was onze favoriet, vanwege de vele mogelijkheden. . Een schommeltje, draaimolen en glijbaan, maar ook een luierwisselplek, en eitjes waar de babietjes in kunnen voor zij geboren zijn: erg schattig, en zéér compleet.

Wil jij een Zoobles Mama’s & Babies Playset twv 29,99 euro winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.

Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Koop nu een Airfryer en krijg 4 Disney dvd’s cadeau

Ben jij benieuwd hoe de Philips Airfryer ons bevalt? We gebruiken hem nu al een tijdje, en geven je graag een update, klik hier om hem te lezen.

Van plan om zelf een Airfryer aan te schaffen? Dan is dit hét moment! Bij aankoop van een Airfryer ontvang je namelijk 4 Disney dvd’s cadeau t.w.v. 60 euro en maak je kans op een magische vakantie met Disney Cruise Line!

Advertisement

Wat doe je met je vakantiefoto’s? Maak er een slinger van!

Ben jij deze zomer ook heerlijk op vakantie geweest, en heb je daar eindeloos veel foto’s gemaakt van de omgeving en je gezin? En staan die foto’s nu ook ergens op je harde schijf in de vergetelheid te raken?

Bij ons gaat het ieder jaar op deze manier, maar daar hebben we nu verandering in gebracht. We maakten een vakantiefoto-slinger!

Doe eens wat met je foto’s!

Het is grappig: met de intrede van de digitale camera zijn we veel meer gaan fotograferen (geen zorgen meer over rolletjes die ontwikkeld en afgedrukt moeten worden!), maar veel minder gaan doen met de foto’s.

Daar brengen wij verandering in met een vakantiefoto-slinger. En de foto’s die we daarvoor nodig hebben printen we zelf heel gemakkelijk uit natuurlijk, op zo’n manier dat ze rustig 100 jaar mee kunnen.

Benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Kidslog favourites

heijderbos1
Schetenjacht
Galgje Identity Games

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.