Kidslog

Afgelopen: Win Playmobil Speelmatten

Met de Playmobil Speelmatten van PlayPlan.eu wordt het spelen met Playmobil nog leuker.
Elke keer opnieuw maak je een eigen wereld. Van Ridders tot Piraten tot het leven op de Manege, in de Stad en in de Jungle.
Alle tegels zijn met elkaar te combineren!

De tegels zijn stevig, hebben een rubberen anti-slip ondergrond en de toplaag is gemaakt van een afwasbaar materiaal.

De afbeeldingen op de tegels zijn geschikt om direct mee te spelen, en als je het gebouw van Playmobil ook hebt dan zet je het erop
en maak je je eigen wereld helemaal af! Zo is de tegel van het Politiekantoor direct klaar om mee te spelen, maar gaat de tegel nog meer leven
als het politiekantoor van Playmobil er ook op staat! Klaar om nieuwe avonturen in te beleven!

De Playmobil Speeltegels zijn verkrijgbaar in de betere speelgoedwinkel en in de webshop van PlayPlan.eu

Wij mogen deze week 4 pakketjes met daarin 3 tegels weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.


Lange autorit? Zet je tablet vast aan de hoofdsteun! (+WIN!)

We zijn de straat nog niet uit, en hebben nog heel wat kilometers voor de boeg. ‘Mam, zijn we er bijna? Ik verveel me!’ Herkenbaar?

Iedereen die ooit langer dan een uur met kinderen in een auto heeft gezeten, weet dat ze zich uiteindelijk gaan vervelen. En wat we al niet geprobeerd hebben met zijn allen om ze zoet te houden!

Achterbank bingo, een boek lezen, ieder uur een klein speeltje of simpelweg negeren. We hebben het allemaal, met wisselend succes, geprobeerd. Andere ouders hebben het rigoureuzer aangepakt, en DVD schermpjes voor aan de stoelen gekocht. Maar waarom zou je een nieuw apparaat kopen, als je je tablet toch mee neemt?

Tablet op de achterbank

Nu horen we je denken. Een tablet, op de achterbank? Is het dan niet wachten tot de kinderen hem uit de handen laten vallen? Er een pakje drinken overheen leeg spuiten? Hem uit elkaars handen trekken? We kennen ons kroost langer dan vandaag…

De oplossing komt van Vogel’s. Zij ontwierpen een Car-steun voor tablets (geschikt voor alle tablets van zeven tot twaalf inch), die je zo aan de hoofdsteun van de stoelen voorin de auto kunt bevestigen. Je plaatst je tablet er gemakkelijk en veilig in, waarna je kind er lekker filmpjes op kan kijken, of zelfs spelletjes op kan spelen.

Ook voor mama en papa!
Naast dit Car-pakket, is er van Vogel’s ook een Dashboard-pakket. Hierin vind je een steun die je op de voorruit van de auto kunt bevestigen, waarna je je tablet er in kunt plaatsen. Deze steun is flexibel, zodat je de tablet kunt draaien en kantelen, om optimaal zicht te hebben. Waarom zou je dat willen? Filmpjes kijken of games spelen tijdens het rijden is toch niet de bedoeling? Nee… maar hoe heerlijk is het om op een lekker groot scherm je navigatie te zien! Geen gedoe meer met dat kleine schermpje van je navigatiesysteem, waar je met je vinger altijd verkeerd zit als je iets aan wilt tikken, of waarop je de straatnamen nauwelijks kunt lezen omdat ze zo klein zijn. Dankzij het Dashboard-pakket van Vogel’s gebruik je daar nu gewoon je eigen tablet voor, met zijn heerlijk grote scherm. Weer een ergernis minder!

Interesse in het Vogel’s Car-pakket of Dashboard-pakket? Hier vind je de verkoopadressen.

Winnen
Wij mogen 1 Car-pakket weggeven, zodat ook jouw kinderen op de achterbank kunnen genieten van een tablet, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze valt of door de auto heen zal stuiteren. Kans maken? Check hier de winactie!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×